Candy Smart CSS4 1272D3/1-S, mașină de spălat inteligentă

Mașinile de spălat Smart au ceva mai multe programe de spălare, funcții și pot fi controlate prin WiFi. Candy CSS4 1272D3/1-S se poate controla fie manual fie prin cu un telefon compatibil (cu NFC). Cu această tehnologie se poate diagnostica o eventuală problemă care poate fi rezolvată ușor. Panoul de control nu e complet digital sau mecanic, ci e o combinație între cele două și mai sunt alte modele care au un design similar.

Poate că nu e cea mai avansată variantă de la acest brand, dar are un preț interesant ținând cont de ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Candy Smart CSS4 1272D3 1 S

E un model standard care poate fi instalat oriunde aveți acces la utilități și ar arăta bine atât într-o baie, cât și sub blat. Capacitatea de încărcare maximă e undeva la 7 kg și poate stoarce chiar foarte bine cu o centrifugare de 1200 RPM. Oricum, acele specificații tehnice sunt la valori maxime și anumite programe oferă un tratament diferit pentru țesături.

Nu sunt oferite prea multe modele pe alte culori, iar dacă vă doriți una gri atunci ar trebuie să vă îndreptați atenția spre un alt producător. Spun asta în cazul în care o veți pune într-o cameră în care sunt și alte aparate.

Păreri pro și contra

Un model clasic nu oferă atât de multe programe de spălare ca și cel de sus, la care se mai adaugă și funcțiile speciale. Butonul pentru selectarea programelor e așezat în partea dreaptă și nu e unul central cum am văzut la alte branduri. Ușa are un diametru destul de mare pentru a putea pune orice în ea și mânerul e poziționat inteligent pentru a ușura deschiderea ușii. Nu e un model chiar compact deoarece are o adâncime de 47 cm, adică e peste limita de 45 cm. Dar și așa nu mi se pare că ocupă mult spațiu, dar depinde.

Candy Smart CSS4 1272D3/1-S a fost lansat recent alături de alte modele doar că acesta mi-a atras mai mult atenția datorită tehnologie NFC. Îmi plac și variantele cu tehnologie WiFi deoarece puteți controla sau supraveghea de la distanță aparatul.

Te-ar mai putea interesa