Candy Smart CSS 14102D3-S, model smart de 10kg cu 1400 rpm

Candy Smart CSS 14102D3-S e o maşină de spălat rufe pentru 5-7 persoane care poate fi controlată de la un telefon prin intermediul NFC.
Nu e doar o maşină de spălat inteligentă, dar are şi funcţii care minimizeză consumul de resurse. Printre acestea se numără detectorul de greutate care funcţionează pe baza unor senzoti şi în felul acesta se reduce consumul cu până la 70 procente.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care vine cu o multitudine de funcţii şi programe. De exemplu vine cu 4 programe rapide (de 14, 30, 44 şi 59 minute).


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Smart CSS 14102D3-S e unul neincorporabil cu o capacitate foarte mare de 10 kg.
Consumul energetic e de 1,2 kWj, iar pe an are 239 kWh. În felul acesta eficinţa energetică e A+++ cu o eficienţă la spălare A.
Dacă vă interesează dimensiunile atunci trebuie ştiut că sunt 54x85x60 axîxl cm.
Pentru ca rufele să nu fie şifonate are o funcţie numită „Aburi” şi care presupune că reduce timpul de călcare prin faptul că rufele vor fi mai „relaxate”.
Pentru păstrarea rufe proaspete cei de la Whirlpool au Fresh Care, iar Candy are Refresh Touch. Acest lucru e util în cazul în care nu puteţi pune imediat hainele la uscat.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că acest model vine cu un nivel de zgomot la spălare de 60 decibeli, iar la centrifugare de 81.
Centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii deoarece vorbim despre un aparat cu o cuvă mai mare şi în care încap mai multe rufe. Dar, trebuie ştiut că viteza aceasta e maximă.
Nu e doar smart, ci poate fi controlată vocal… lucru util persoanelor interesate de aparatură modernă.

O astfel de maşină de spălat e o soluţie economică adresată persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional.
Dacă maşini similare cu capacitate de 10kg costă undeva la 2000 lei, aceasta are puţin peste 1000 lei şi vine de la un brand premium din Italia.

Te-ar mai putea interesa