Candy Smart CS4 1072D3/1, mașină de spălat Smart accesibilă

O mașină de spălat rufe nu trebuie să fie scumpă pentru a beneficia de niște funcții inteligente, iar Candy Smart CS4 1072D3/1 e un bun exemplu. Mai precis, aveți nevoie de un telefon cu tehnologie NFC și aplicați instalată. Puteți controla mai ușor mașina – cu ajutorul telefonului, identifica diverse probleme, se pot descărca program suplimentare și veți beneficia chiar și de asistență vocală. Pot spune că nu are concurență în acest buget și mulți utilizatori tineri își doresc un așa model.

Nu sunteți să vă folosiți de funcțiile Smart, puteți să o folosiți ca oricare altă mașină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, mașinile Slim sunt puțin mai scumpe decât cele clasice și mi se pare normal să fie așa. Panoul de control e puțin mai diferit deoarece ecranul LCD e poziționat central iar butonul pentru selectarea programelor e în margine. Oricum, nu prea are mare relevanță poziția acestor dotări.

Specificațiile tehnice ale acestui model sunt bune pentru acest buget: 7 kg, 1000 RPM și A+++. Pot spune că nu aveți ce să-i reproșați, iar pentru cei interesați, am postat la final un clip cu un model similar, adică acela are același panou de control. Programele de spălare standard sunt aceleași dar voi puteți ajusta anumiți parametri cu funcțiile Smart dacă considerați necesare acele schimbări. Dacă considerați că nu puteți supraveghea acest aparat pentru că e prea târziu, o puteți programa să pornească următoarea dimineață.

Păreri pro și contra

Arată bine și ocupă puțin spațiu indiferent unde o veți pune pentru că adâncimea sa e de 43 cm. Toatele mașinile de spălat au conectivitate NFC, dar asta presupune să aveți un smartphone compatibil. Chiar și dacă e o mașină Smart, să nu credeți să va spăla mult mai diferit față de una clasică, dar controlul și supravegherea ei va fi ceva mai interesantă.

Modelul Candy CS4 1072D3/1 e un aparat care merită încercat pentru că e o alegere performantă și compactă. Cu alte cuvinte, specificațiile tehnice sunt foarte bune pentru dimensiunile ei și nu veți găsi o variantă mai bună.

Te-ar mai putea interesa