Candy Smart CS 1410TXME/1-S, model clasa A cu capacitate 10 kg

Mașina de spălat rufe Candy Smart CS 1410TXME/1-S se va dovedi mai mult decât utilă persoanelor interesate de ceva care poate să spele o cantitate mare de rufe. Având o capacitate de 10kg va putea spăla fără probleme pentru o familie de până la 5 persoane.

Aparatul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bin dpdv aspectiv, funcțional și al dotărilor.
Din imaginea alăturată se pot vedea mai multe lucruri, precum și inscripțiile Smart touch, Smart inverter etc.

Avantaje și dezavantaje

Candy Smart CS 1410TXME/1-S e o mașină utilă celora care spală cantități mari de rufe și care vor să economisească resurse atunci când le spală sau spală cantități mai mici. Aparatul acesta are mai multe lucruri avantajoase precum cele de alături:

  • Capacitatea e una mare, utilă unei familii de până în 5 persoane. E vorba de 10kg.
  • Consumul energetic e scăzut, aparatul având clasa A cu un consum de 51 kWh la 100 cicluri. Trebuie evidențiat faptul că aparatul are noua clasă de eficiență.
  • Pentru economisire suplimentară de resurse acest model are Kg Detector, adică va detecta cantitatea, iar în funcție de aceasta va adapta consumul.
  • Precum în cazul altor modele de la Candy și acesta are o multitudine de programe rapide. mai exact are 9 programe, iar cel ma scurt e de 14 minute.
  • E fabricat din materiale de calitate, printre acestea numărându-se cuva din inox.

Nu e un model slim, fiind vorba despre unul cu dimensiuni de 58x60x85 axlxî cm. În schimb are o ușă mai mare de 35 cm, lucru care vă va ajuta la introducerea mai ușoară a hainelor în aparat.

Un alt lucru util e faptul că dacă înregistrați produsul pe site la producător atunci beneficiați de garanție 5 ani. Standardul fiind de 2 ani.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor care vor un aparat ușor de folosit și de la un producător cu reputație. Candy e din Italia și e apreciat pentru produsele sale de calitate.

Te-ar mai putea interesa