Candy S-Line CS C8LF-S, cel mai ieftin uscător de rufe

Uscătorul de rufe Candy S-Line CS C8LF-S e cel mai ieftin model de pe piață și sunt puține branduri care oferă un aparat atât de competitiv. Alegerea opțiunilor dorite se poate face foarte ușor cu ajutorul butoanelor mecanice prezente pe panoul de control. Aveți în centru un ecran digital care afișează opțiunile alese și poate fi de folos pentru toți utilizatorii. Sunt și variante mai performante dacă vă doriți anumite caracteristici sau tehnologii. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat electrocasnic și nu sunteți un utilizator pretențios, atunci acest model vi se potrivește.

Chiar dacă nu are o ușă transparentă, nici nu cred că v-ar fi ajuta la ceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Discutăm de un uscător standard care iasă în evidență pentru că are un preț avantajos și destul de mule opțiuni. Uscătoarele din trecut avea câteva programe, astfel că nu puteați obține cele mai bune rezultate. Tehnologiile sunt foarte importante pentru că multe dintre ele protejează ceva mai bine țesăturile, însă le vom vedea doar pe modele scumpe.

Dimensiunile sale sunt destul de generoase astfel că trebuie să găsiți  cameră spațioasă pentru el. E prezentă o funcție care ușurează călcarea rufelor, astfel vor fi mai puține cute. Acest uscător poate fi pus într-un dressing sau chiar unde aveți mașina de spălat.

Păreri pro și contra

Poate fi controlat cu ajutorul telefonului dacă aveți tehnologie NFC pe acel telefon, însă poate fi folosi ca oricare alt aparat electrocasnic pentru că are un panou de control simplificat. Trebuie apreciat pentru prețul său foarte atractiv și performanțele sale. Un uscător din cea mai recentă generație are o capacitate de încărcare destul de bună și o eficiență energetică acceptabilă. Doar cele cu pompă de căldură pot avea un consum mai mic de energie, dar mai sunt și cele care au uscare hibridă (se folosesc de ambele tipuri de sisteme de răcire).

Nu-i putem reproșa prea multe deoarece nu costă foarte mult și nu prea există concurență. Candy CS C8LF-S e perfect dacă aveți o mașină cu performanțe ridicate și puteți usca cantități variabile, deci nu trebuie să-l umpleți.

Lasă un comentariu