Candy S-Line CS C8DG-S, uscător de rufe ieftin cu NFC

Uscător de rufe Candy S-Line CS C8DG-S e unul dintre cele mai apreciat modele pentru că e accesibil și sunt puțini producători care oferă uscătoare în acest buget. Bineînțeles, uscarea se face prin condensare, adică rufele sunt încălzite la o temperatură ridicată. Ecranul digital care afișează informații despre program e așezat central și nu în partea dreaptă cum e la multe alte mașini de la alte branduri. După cum am menționat sus poate fi control prin NFC, dar e necesar un smartphone compatibil și o aplicație. Controlul clasic e cea mai ușoare opțiune atunci când aparatul nu are atât de multe meniuri sau funcții.

Designul acesta e specific modelelor de la acest brand și e destul de plăcut iar pentru că ușa e plasată mai sus, butonul pentru selectare programelor e așezat în colțul din dreapta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care poate fi pus lângă sau peste/sub mașina de spălat dacă are aceleași dimensiuni. Nu există uscătoare compacte ori de tip Slim pentru că au o capacitate destul de mare de încărcare. Pot fi și uscătoare mai puțin performante, însă eu recomand pe cele cu capacitate mai mare pentru că rufele introduse sunt umede, deci mai grele.

Pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, producătorul a ales să pună mai multe programe. Fiecare țesătură are nevoie de un tratament special, iar mai multe detalii despre programele sale le veți găsi în manualul inclus.

Păreri pro și contra

Funcția care detectează cantitatea de rufe e foarte utilă pentru că reduce consumul de resurse. Astfel, puteți economisi niște bani pentru că are nu are cel mai mic consum de pe piață. Eficiența energetică a acestui aparat e satisfăcătoare și dacă nu-l veți folosi des, nu veți avea facturi prea mari.

Candy CS C8DG-S e un aparat care nu trebuie să lipsească din locuința celor care nu au timp pentru rufe sau poate că nici nu aveți cum să le uscați. Un model cu pompă de căldură costă ceva mai mult și poate că vă depășește cu mult bugetul.

Lasă un comentariu