Candy ROW4856DWMCE/1-S, maşină de spălat cu uscător

Candy ROW4856DWMCE/1-S e o maşină de spălat 2 în 1 deoarece are uscător incorporat aşa încât hainele să fie gata de purtat.
Poate o spăla o cantitate de 8kg şi usca 5kg, iar consumul energetic nu e unul mare deoarece are clasa A de eficienţă energetică (fiind o combinaţie între clasa de eficienţă a maşinii de spălat şi a uscătorului).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model eficient energetic care e şi smart, controlul realizându-se prin wi-fi. Aparatul are caracteristica simply Fy care permite controlul e pe telefon.

Păreri pro şi contra

Maşina Candy ROW4856DWMCE/1-S e una echipată cu motor tip inverter aş încât să fie silenţioasă, eficientă şi durabilă.
Candy ne-a obişnuit ca maşinile sale să fie echipate cu caracteristici smart (simply Fi) şi funcţie pentru detectarea cantităţii (kilo Detector). În felul acesta putem controla de la distanţă aparatul şi economisim resurse (curent şi timp).
Aparatul are o capacitate de 8kg pentru spălare şi 5 pentru uscare. Dacă vă interesează ceva puţin mai mare atunci există acest model de la acelaşi producător.
Ceva caracteristic Candy sunt programele rapide. Modelul acesta are 3 programe de 14, 30 şi 44 minute utile în cazul în care doriţi să spălaţi o cantitate redusă.
Capacitatea aparatului face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie compusă din 4 persoane.
Este un aparat făcut să ţină şi de aceea vine cu o cuvă din inox. Totuşi pentru ca aparatul să fie unul de îndelungă folosinţă trebuie să urmaţi recomandările producătorului, printre acestea numărându-se utilizarea de produse anticalcar la fiecare spălare.
Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind 53x60x85 axlxî.
Pentru a economisi timp cu călcarea acest aparat vine cu funcţia numită „Uscare pentru călcare”. Aceasta presupune că rufele sunt lăsate puţin umede care ajută la o călcare uşoară.

Per ansamblu acest model e perfect pentru persoanele care vor să facă economie de spaţiu şi timp deoarece e un aparat 2 în 1.

Te-ar mai putea interesa