Candy ROW 4966DXHC, maşină de spălat cu uscător integrat

Candy RapidO ROW 4966DXHC e un electrocasnic 2 în 1 cu caracteristica RapidO care presupune că are 9 programe rapide, lucru care ajută la economii de timp şi bani.
Din start trebuie să vă spun că o astfel de alegere e una foarte bună pentru cei interesaţi în a avea doar un aparat.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Estetic arată bine şi nu trădează nimic că e vorba şi despre un uscător.

Păreri pro şi contra

Aparatul Candy ROW 4966DXHC e unul care beneficiază de o capacitate mare de stocare de 9kg la spălare şi 6 la uscare.
Are şi 1400 rotaţii ca viteză de centrifugare, iar această viteză e cea maximă. La centrifugare are şi un nivel de zgomot ceva mai mare de 78 decibeli faţă de cel de 51 care e la spălare.
Cumulat are clasa A de eficienţă energetică cu un consum de 6,12 kWh în program standard. Iar, consumul de apă e de 13600 litri.
Produsul are 16 programe dintre care 9 sunt rapide. În felul acesta putem spăla corespunzător diferite feluri de ţesături.
Beneficiază de caracteristici smart precum aşa încât să poată fi controlat de un telefon cu wi-fi. Nu ştiu cât de util vă va fi acest lucru, dar aceasta e tendinţa la toate produsele electrocasnice.
Brandul e unul italian, iar pentru a vă arăta calitatea produsului oferă standard 2 ani garanţie şi promoţional 5 ani garanţie.
Are şi „kg detector” care e ceva similar Fuzzy Logic şi ajută la economisirea de resurse în funcţie de cantitatea de spălare.

Pentru a economisi spaţiu şi timp un astfel de aparat ar fi o alegere ideală. Preţul e unul foarte bun având în vedere că e un produs de la un brand european.
Controlul aparatului e unul foarte uşor deoarece are touchscreen şi în felul acesta se elimină foarte multe butoane inutile.
Această maşină cu uscător va fi o variantă bună pentru acasă cât şi la o pensiune întrucât aşa veţi avea mereu aşternuturi curate.

Te-ar mai putea interesa