Candy ROW 4966DXHC, maşină de spălat cu uscător integrat

Candy RapidO ROW 4966DXHC e un electrocasnic 2 în 1 cu caracteristica RapidO care presupune că are 9 programe rapide, lucru care ajută la economii de timp şi bani.
Din start trebuie să vă spun că o astfel de alegere e una foarte bună pentru cei interesaţi în a avea doar un aparat.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Estetic arată bine şi nu trădează nimic că e vorba şi despre un uscător.

Păreri pro şi contra

Aparatul Candy ROW 4966DXHC e unul care beneficiază de o capacitate mare de stocare de 9kg la spălare şi 6 la uscare.
Are şi 1400 rotaţii ca viteză de centrifugare, iar această viteză e cea maximă. La centrifugare are şi un nivel de zgomot ceva mai mare de 78 decibeli faţă de cel de 51 care e la spălare.
Cumulat are clasa A de eficienţă energetică cu un consum de 6,12 kWh în program standard. Iar, consumul de apă e de 13600 litri.
Produsul are 16 programe dintre care 9 sunt rapide. În felul acesta putem spăla corespunzător diferite feluri de ţesături.
Beneficiază de caracteristici smart precum aşa încât să poată fi controlat de un telefon cu wi-fi. Nu ştiu cât de util vă va fi acest lucru, dar aceasta e tendinţa la toate produsele electrocasnice.
Brandul e unul italian, iar pentru a vă arăta calitatea produsului oferă standard 2 ani garanţie şi promoţional 5 ani garanţie.
Are şi „kg detector” care e ceva similar Fuzzy Logic şi ajută la economisirea de resurse în funcţie de cantitatea de spălare.

Pentru a economisi spaţiu şi timp un astfel de aparat ar fi o alegere ideală. Preţul e unul foarte bun având în vedere că e un produs de la un brand european.
Controlul aparatului e unul foarte uşor deoarece are touchscreen şi în felul acesta se elimină foarte multe butoane inutile.
Această maşină cu uscător va fi o variantă bună pentru acasă cât şi la o pensiune întrucât aşa veţi avea mereu aşternuturi curate.