Candy RO4 H7A2TCEX-S, uscător de rufe Slim cu WiFi și Bluetooth

Acest uscător de rufe Candy RO4 H7A2TCEX-S se potrivește perfect alături de o mașină de spălat cu capacitate similară. Pentru a economisi spațiu puteți monta un aparat peste celălalt și sunt kituri de suprapunere universale. Acesta are un design destul de compact și aici mă refer la faptul că are o adâncime foarte mică – 46.5 cm, motiv pentru care îl puteți pune chiar oriunde fără a deranja.

Clasa energetică este bună și se vede după consumul său anual – 212 kWh, însă e loc de mai bine. Nu putem avea pretenții mari la un aparat atât de compact și mi-ar plăcea să mai văd astfel de modele și de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele cu pompă de căldură au cel mai redus consum de energie pentru că se folosește atât aerul rece, cât și cel cald în procesul de uscare. Un număr mare de programe este prezent la oricare alt aparat similar și recent lansat. Poate usca până la 7 kg de rufe și anumite programe au performanțe mai reduse (uscă cantități mici de rufe). Veți aprecia performanțele sale dar mai sunt și alte motive pentru care puteți alege cu încredere acest model. Le voi enumera în partea de jos, iar unul care nu trebuie neglijat este clasa energetică superioară.

Păreri pro și contra

Aș putea spune că este un aparat Smart deoarece oferă conectivitate de la distanță prin intermediul telefonului mobil. Vine cu un program de uscare intensivă dacă doriți să purtați hainele imediat sau să le puneți în dulap. Cămășile pot fi călcate mai ușor dacă alegeți programul corespunzător. Pentru a scurta programele deoarece sunt puține rufe, alegeți funcția Kilo Detector și se economisește destul de multă energie. Bineînțeles, senzorul special Dry Sensor este prezent și el pentru a monitoriza permanent nivelul de umiditate în timpul programelor pentru o uscare perfectă.

Candy RO4 H7A2TCEX-S are un hublou poziționat mi sus pentru a ușura încărcarea sa și acest design este des întâlnit la modelele acestui brand (inclusiv mașini de spălat rufe). Afișajul digital este înghesuit puțin dar oferă exact informațiile de care aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa