Candy RO16106DXHC5\1-S, model RapidO de 10kg

Candy RO16106DXHC5\1-S e un aparat din gama RapidO, adică vine cu 9 programe rapide aşa încât să scurtezi timpul de spălare pentru a avea mai mult timp liber. Brandul Candy e unul italian, iar pentru a beneficia de fiabilitate crescută aparatul are şi garanţie de 5 ani (e o promoţie în acest moment).

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu un aspect unic. Nu am mai văzut vreo maşină care să arate aşa ceva. Probabil că aţi văzut rin poza de alături că acest model are şi Simply Fi, adică e un aparat smart care poate fi controlat prin intermediul unui smartphone (dacă instalaţi şi aplicaţi aferentă din Google Play Store).


Păreri pro şi contra

Modelul Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S are Fuzzy Logic, în variata producătorului purtând numele de Kilo Detector. În felul acesta aparatul detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează resursele.
Şi acest aparat are Stea, adică abur care să ajute la îndepărtarea petelor.
Dimensiunile sale sunt unele normale de 54x60x85 axlxî cm, cu o greutate de 67 kg.
Consumul de curent e unul nu prea mare de 192 kWh cu un consum standard de 0,9KWh. În felul acesta are eficienţă energetică A+++.
Motorul e unul durabil de tip Inverter. Avanatajele acestor motoare sunt durabilitatea, silenţiozitatea şi eficienţa energetică.
Nivelul de zgomot la spălare e de 51 decibeli, iar la centrifugare e de 80.
Cuva e una de foarte bună calitate pentru că e din inox. În trecut doar maşinile de peste 4-5000 lei aveau această caracteristică.
Are funcţie de control a cantităţii de spumă aşa încât ţesăturile să fie spălate excelent.

Primiţi un aparat care poate fi integrat într-un ansamblu smart home şi care să poată spăla eficient o cantitate mare de rufe. Vine ca o alternativă foarte ieftină la produsele brandurilor germane AEG sau Miele care costă de 3-4 ori mai mult.
Brandul îşi comercializează produsele la nivel european, iar din această cauză avem garanţia unui produs de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa