Candy RO C10TCER-S, uscător cu Dry Sensor şi Kg Detector

Candy RO C10TCER-S e un aparat modern din categoria uscătoarelor de rufe. Faţă de alte modele se evidenţiază cu prezenţa tehnologiilor Dry Senzor şi Kg Detector. Acestea ajută la economisirea de resurse energetice şi obţinerea unor rezultate de calitate când vine vorba despre uscare.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de culoare antracit (un gri mai închis).
Din poză se poate vedea panoul de comandă simplu cu ecran mare şi inscripţii precum RapidO şi Simply Fi.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy RO C10TCER-S e unul cu clasa B de eficienţă energetică atribuit unui consum anual de 670 kWh.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 68 decibeli, adică e un zgomot mai mic decât la centrifugarea rufelor a unei maşini de spălat.
Inscripţia Simply Fi presupune că aparatul e unul modern cu posibilitatea monitorizării sale de pe telefon.
Dry Senzor e un senzor care monitorizează umiditatea şi opreşte aparatul când e atinsă umiditatea corespunzătoare programului.
Kg (Kilo) Detector e un sistem care detectează cantitatea, iar aparatul optimizează timpul de spălare. E un lucru întâlnit şi pe maşinile de spălat de la Candy.
Un alt lucru caracteristic produselor Candy e prezenţa mai mult programe rapide. Acest lucru poartă numele RapidO şi presupune existenţa a 3 programe rapide în cazul acestui model. Aceste 3 programe sunt Eco 30 minute, zilnic 45 minute şi zilnic perfect 59 minute.
Întreţinerea aparatului e una foarte simplă deoarece scamele se adună în filtrele de pe rama hubloului şi cel din partea de jos.

Per ansamblu acest model se adresează celora care nu au unde să pună rufele la uscat precum şi celora care nu vor să-şi bată capul cu sârme ori alte improvizaţii pentru a întinde hainele la uscat.

Te-ar mai putea interesa