Candy Rapido ROW4966DWMCE/1-S, maşină cu uscător şi clasa A

În cazul în care vă doriţi o maşină de spălat calitativă atunci ar trebui să vă uitaţi la cele de la brandul Candy precum Candy Rapido ROW4966DWMCE/1-S. Acesta e un model 2 în 1 care poate spăla 9kg şi usca 6. Din aceste caracteristici sumare vă puteţi da seama că e vorba despre un aparat pentru o familie cu 4-7 membri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate spăla o cantitate mare cu un consum mic de energie.


Păreri pro şi contra

Candy Rapido ROW4966DWMCE/1-S vine cu 16 programe şi programe rapide de 14, 30 şi 44 minute. Alte modele de la Candy au 4 programe rapide, însă acesta are doar 3.
Tendinţa e ca electrocasnicele noi să vină cu caracteristici smart şi acesta e cazul acestuia. Mai exact are conexiune wi-fi care presupune că aparatul poate fi controlat de pe un telefon inteligent cu aplicaţia aferentă instalată.
E realizat din materiale de calitate pentru că are cuva din inox şi motor inverter. Un astfel de motor e unul care are durabilitate crescută (în general astfel de motoare au garanţia de 10 ani), e silenţios şi nu consumă mult curent.
Economia energetică e dată de motorul inverter, caracteristica Kilo Detector şi utilizarea diverselor programe scurte.
Kilo Detector e varianta Fuzzy Logic a Candy şi presupune optimizarea diverşilor parametrii de spălare în funcţie de încărcare.
Pentru mai puţine cute acest model are funcţia „Steam” care presupune aplicarea de abur aşa încât timpul de călcare să fie redus cu până la 50 procente.
Dacă vreţi rufe gata de purtat atunci o să vă ajute funcţia „uscare-gata de pus în dulap”.

Per ansamblu acesta e un model numai bun dacă vă doriţi un aparat care să arate bine şi să nu ocupe prea mult spaţiu. Eu sunt în favoarea acestui fel de aparat 2 în 1 deoarece nu e cu mult diferit decât combinaţia maşină de spălat + uscător.

Te-ar mai putea interesa