Candy Rapido ROW41496DWMC/1-S, model 14kg clasa A

Candy Rapido ROW41496DWMC/1-S e maşina de spălat perfectă pentru o familie numeroasă ori pentru o pensiune deoarece poate spăla pentru 4-7 persoane. Vine cu caracterisiticile clasice de la Candy precum Kilo Detector, RapidO şi simply Fi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care poate spăla mult cu un consum minim de resurse.
Din poza de alături puteţi vedea că vizual nu se deosebeşte cu nimic faţă de alte modele Candy.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Rapido ROW41496DWMC/1-S se evindeţiază nu doar cu o capacitate mare, ci şi cu faptul că are uscător integrat. Din această cauză puteţi spăla şi usca în timp record cu puţin loc ocupat deoarece e vorba despre un aparat 2 în 1.
Poate fi integrat într-un ansamblu smart home deoarece vine cu conectivitate wi-fi. Prin aplicaţia simply Fi pot fi descărcate programe suplimentare şi în felul acesta beneficiem de spălare personaizată pentru fiecare tip de ţesătură.
Vine cu 3 programe rapide (14, 30 şi 44 minute), lucru care reiese şi din prezenţa caracteristicii Rapid O.
Kg Detector presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea, iar în felul acesta se adaptează diverşi parametrii de spălare în funcţie de aceasta.
Nu are o mărime prea mare, dimensiunile sale fiind de 67x60x85 axlxî cm.
Nu e un aparat gălăgios deoarece la spălare are 53 decibeli, iar la centrifugare are 81.
E realizat din materiale de calitate, cuva fiind realizată din inox. Acest lucru garantează că aparatul va fi unul de îndelungă folosinţă. Un alt lucru care denotă că e un aparat de calitate e motorul inverter. Astfel de motoare sunt silenţioase, consumă puţin curent şi durabile.

Per ansamblu acest model e unul numai bun pentru acasă ori în scopuri comerciale deoarece are o capacitate mare.
Referitor la consumul electric trebuie menţionat că e de 6,12 kWh pentru program standard de spălare+uscare la încărcătură maximă şi de aceea are clasa A.

Te-ar mai putea interesa