Candy Rapido ROW 4964DWME/1-S, aparat cu Mix Power System

Candy Rapido ROW 4964DWME/1-S e un electrocasnic modern tip 2 în 1 care vine cu Mix Power System. Acest sistem e unul patentat Candy şi presupune o spălare la fel de eficientă la 20 grade precum la 40.
Ar mai trebui spus că în programul Perfect rapid 59 minute se obţin nişte rezultate foarte bune datorită sistemului amintit anterior.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi are uscător integrat pentru ca dvs să puteţi spăla haine şi să fie gata de purtat.


Păreri pro şi contra

Maşina cu uscător Candy Rapido ROW 4964DWME/1-S e una care are o capacitate de 9kg la spălare şi 6 la uscare. În acest fel e un aparat potrivit pentru a spăla pentru 4-7 membri.
Centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii, acest lucru favorizând o stoarcere bună şi implicit o uscare mai rapidă. Nivelul de zgomot la acest procedeu e de 78 decibeli faţă de 51 cât la la spălare.
Aparatul are denumirea Rapido deoarece vine cu 3 programe rapide precum 14, 30 şi 44 minute. Asta pe lângă cele 16 programe care le are deja.
Trebuie să scriu şi faptul că vine cu funcţii smart şi conectivitate Wi-Fi aşa încât să puteţi conecta aparatul la un telefon mobil şi să o controlaţi de pe acesta.
Pentru economii suplimentare are Kilo Detector care presupune că aparatul detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta reglează apa şi timpul de spălare.
Pentru mai puţine cute şi un timp de călcare redus cu până la 50 procente acest aparat are funcţia Steam care aplică abur.
Dimensiunile sunt unele ok d 58x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea nu e deloc mare întrucât e de 66 kilograme.
Partea de uscător are 3 programe: lână, mixte şi bumbac. Nu e un uscător cu multe facilităţi precum unul dedicat, dar îşi va face treaba bine.

Te-ar mai putea interesa