Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S, model smart cu uscător

Aparatul Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S e o maşină de spălat rufe cu uscător incorporat şi poate fi controlată de pe un smartphone cu wi-fi (funcţia aceasta poartă numele de Candy Simply-Fi).
RapidO e o gamă care presupune că aparatele au 9 programe rapide aşa încât dvs. să economisiţi timp la fiecare spălare.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E o soluţie mai bună decât un uscător dedicat deoarece ocupă mai puţin loc şi costă mai puţin.
Aspectul său poate fi văzut din poza de alături. Se poate vedea că are un design similar cu al altor maşini de la brandul Candy.


Păreri pro şi contra

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat 2 în 1 atunci Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S ar fi recomandarea mea. Vine cu o capacitate de 8kg, lucru care face să poată spăla pentru până la 6 persoane (poate şi mai mult).
Consumul energetic e unul combinat între uscător şi maşina de spălat, fiind de 5,4 KWh. Din această cauză are clasa A.
Un dezavantaj ar fi că vine cu o capacitate de doar 5kg pentru uscător.
Maşina are 1400 rotaţii la centrifugare. Această viteză e una maximă şi ajută la o spălare bună precum şi la o uscare care să ţină mai puţin.
Modelele Rapid O vine cu seturi complete de programe rapide, toate sub o oră. Durata acestor programe e de 14, 29, 30, 39, 44 şi 59 minute.
Un lucru deosebit e că în mod normal aparatul vine cu garanţie standard de 2 ani, dar în momentul de faţă vine cu 5 ani garanţie standard. Aceasta cu ani e o promoţie şi se supune unor termeni.
Are şi funcţie steam care ajută la îndepărtarea eficientă a petelor.
Pentru spălarea în anumite intervale orare se poate folosi funcţia Start Delay care permite o amânare până la 24 ore.

Brandul Candy e unul localizat în Italia şi există din 1945. În 1946 au lansat prima maşină de spălat italiană. Deci, e un producător cu tradiţie a cărui aparate merită cumpărate.
Cu acest aparat scăpaţi de grija întinderii rufelor şi după spălare+uscare aproape că pot fi purtate.

Te-ar mai putea interesa