Candy RapidO RO41274DXH5\1-S, model cu control digital avansat

Candy RapidO RO41274DXH5\1-S are un design deosebit și față de alte mașini, aceasta are ușa poziționată ceva mai sus, astfel că panoul de control e mai restrâns. Butonul pentru selectare programului nu lipsește și e amplasat pe lateral și nu central cum suntem obișnuiți de alți producători. Pictogramele de pe el sunt foarte folositoare pentru a identifica rapid programul dorit, iar în manual e detaliat fiecare. Nu sunt atât de multe informații pe buton pentru că e vorba de un număr generos de programe – 16.

Fiecare producător de electrocasnice oferă un design oarecum unic pentru aparatele sale, iar la acesta chiar vedem câteva caracteristici specifice. Unele le-am menționat mai sus, însă mai sunt și altele. Cu toate acestea, are un preț foarte bun pentru ce oferă și fiabilitatea e un alt punct forte al aparatelor de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Când ne uităm la o mașină de spălat nu luăm în calcul doar capacitatea de spălare, cea de stoarcere și consumul, trebuie să luăm în calcul și dimensiunile. Poate că nu e foarte compactă însă mulți utilizatori doresc un model cu adâncime redusă cum e și la aceasta – 45 cm.

Păreri pro și contra

Din numele său reiese că e vorba de o serie avansată – RapidO, de aceea oferă ceva mai mult: WiFi, Steam (tratament cu abur pentru îndepărtarea petelor), pornire întârziată (timer), Kilo Detector (cântărește și adaptează programul în funcție de cantitate). E dotat cu un motor modern și destul de des întâlnit – Inverter, acesta e fiabil, eficient și nu atât de zgomot ca și cele convenționale. Se poate lăuda că are o clasă energetică A+++, care e tot mai prezentă pe noile modele. Pot spune că stoarce bine cu 1200 RPM doar că acest parametru variază în funcție de selecțiile făcute.

Candy RapidO RO41274DXH5\1-S are un program rapid care e perfect pentru rufe nu foarte numeroase și de care nu aveți nevoie neapărat ziua următoare. Acesta are o durată de 39 minute, deci nu e cel mai rapid, însă depinde și de cantitatea de rufe introdusă în mașină.

Te-ar mai putea interesa