Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S, maşină modernă cu RapidO şi Kg Detector

Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S este o maşină de spălat rufe modernă cu caracteristici precum RapidO şi simply Fi. Datorită capacităţii de spălare de 10kg se adresează unei familii numeroase de 4-6 persoane (producătorul menţionând că e pentru 3-4 membri).
Chiar dacă are o capacitate mare acest aparat are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 192 kWh. În program standard consumul e de 0,715 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate fi controlat de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă etc).


Păreri pro şi contra

Pe site-ul producătorului nu se face referire dacă maşina Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S are Kg Detector, dar acest lucru reiese din inscripţia pe panoul de comandă.
Faţă de alte modele cu clasa A3+ acesta e cu 20 procente mai eficient.
Materialele folosite la construcţia aparatului sunt unele de calitate. Spre exemplu avem o cuvă din inox.
Centrifugarea se realizează la 1600 rotaţii cu un motor Speed-Drive tip inverter. Principalele avantaje ale unui astfel de motor ar fi economia de curent, un nivel de zgomto redus şi durată mai mare de utilizare.
Scriam mai sus că acest model are simply Fi, adică faptul că poate fi controlat de pe un telefon smart care are instalată aplicaţia aferentă. Conectivitatea aparatului e una de tip Wi-Fi şi bluetooth.
Având RapidO înseamnă că maşina vine cu 9 programe rapide care ajută la economisirea timpului şi resurselor atunci când avem de spălat puţine rufe ori când acestea nu sunt prea murdare.
Vine cu funcţia numită Steam care ajută la reducerea timpului de călcare (prin EasyIron) şi la igienizare. EasyIron (călcare uşoară) e o caracteristică prezentă la acest electrocasnic şi presupune că rufele vor fi mai uşor de călcat.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva funcţional şi uşor de utilizat. Dacă nu ştiţi mare lucru despre brandul Candy atunci trebuie ştiut că acesta e unul italian.

Te-ar mai putea interesa