Candy Rapido RO H9A2TE-S, uscător Easy Case cu pompă de căldură

Candy Rapido RO H9A2TE-S e un uscător modern cu pompă de căldură şi capacitate de 9 kilograme. Face parte din gama Easy Case care presupune că are un recipient de colectare a apei poziţionat pe uşă.
Capacitatea de 9kg îl face numai bun pentru o familie numeroasă ori pentru cei interesaţi în a usca articole voluminoase.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi se descurcă foarte bine în a usca cantităţi până în 9kg.
Din poza de alături poate vă vedeţi că e un model cu caracteristicile RapidO şi simply Fi. Prima presupune existenţa mai multor programe rapide, iar a doua presupune că e smart (poate fi controlat printr-un telefon inteligent).


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy Rapido RO H9A2TE-S vine cu KG Detector care presupune că puteţi usca cantităţi reduse de rufe cu economisire de până la 70 procente energie. Acest lucru se datorează faptului că aparatul are senzori care detectează cantitatea.
Pentru mai puţine cute şi o călcare rapidă acest model vine cu caracteristica „călcare super uşoară (super easy iron)”.
Programele rapide de uscare sunt Eco 30, Zilnic 45 şi Zilnic Perfect 59. Valorile numerice reprezentând durata în minute.
Am scris mai sus că acest aparat e unul smart, iar pe partea de conectivitate beneficiază de wireless şi bluetooth.
Eficienţa energetică e A++ cu un consum anual de 259 kWh. Consumul la încărcare totală e de 2,18 kWh, iar la încărcare parţială e 1,15 Kwh.
Dacă vă interesează nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că acest aparat are 66 decibeli, ceea ce nu e deloc mult.
E realizat din materiale de calitate, fiind vorba despre oţel pe partea de tambur şi motor inverter.
Dacă vreţi să spălaţi în anumite intervale orare atunci se poate utiliza programarea întârziată (până la 24 ore).
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, fiind vorba despre 60x60x85 axlxî cm. Ca în cazul oricărui alt uscător acesta nu are o greutate prea mare, fiind de 41kg.
Dacă vă interesează ceva slim atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Lasă un comentariu