Candy Rapido RO 15116DWHC7/1-S, maşină capacitate 11kg

Candy Rapido RO 15116DWHC7/1-S e o maşină de spălat rufe cu capacitate foarte mare, motiv pentru care e bună pentru localuri, pensiuni ori familii cu 4-7 membri.
Are aceleaşi funcţii şi programe cu care ne-a obişnuit Candy, singura diferenţă fiind capacitatea mare de încărcare.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă excelent în orice situaţie. Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul care nu se diferenţiază cu nimic din punct de vedere vizual faţă de alte modele Candy.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Rapido RO 15116DWHC7/1-S e unul care vine cu funcţie Steam chiar dacă nu e vorba despre un uscător, această funcţie având rolul de a reduce timpul de călcare şi de a oferi un plus de igienizare.
E un aparat smart care poate fi controlat prin intermediul unui telefon care are instalată aplicaţia Simply Fi. Aparatul are wi-fi şi bluetooth.
Are Kilo Detector, adică Fuzzy Logic. Această caracteristică automată presupune că aparatul reglează apa şi durata programului de spălare în funcţie de cantitatea de rufe.
Pe lângă cele 16 programe are şi 3 programe rapide care te vor ajuta să speli rapid cantităţi mai mici de rufe. Acestea sunt de 14, 30 şi 44 minute.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că la spălare are 50dB, iar la uscare are 80dB.
Referitor la consumul energetic trebuie spus că aparatul are clasa A+++, lucru care denotă o eficienţă energetică deosebită.
Dimensiunile aparatului nu sunt unele exagerate deoarece sunt de 62x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 69kg.

Ca alternativă aş putea recomanda un model cu uscător integrat, însă nu are o capacitate chiar aşa de mare.
De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cineva interesat de un aparat cu capacitate mare care să vină cu caracteristici şi funcţii utile. E şi un aparat la nivel de an 2020 datorită faptului că poate fi integrat într-un ansamblu smart home.

Lasă un comentariu