Candy Rapido RO 1284DWME/1-S, model 8kg cu funcţie Steam

Candy Rapido RO 1284DWME/1-S e o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 8kg aşa încât să fie potrivită pentru o familie formată din 3-5 persoane.
E un model cu clasa A+++ de eficienţă energetică, consumul anual fiind de 154 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are şi Fuzzy Logic (Kilo Detector).
Din imagine se poate vedea aspectul clasic Candy şi că are inscripţia simply Fi care presupune faptul că aparatul e unul smart.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Rapido RO 1284DWME/1-S e unul cu conectivitate Wi-Fi aşa încât să poată fi controlat de pe un telefon cu aplicaţia aferentă.
Având motor inverter înseamnă că are un consum energetic redus cu 50 procente (faţă de modele fără inverter), durabilitate şi nivel de zgomot redus.
Kilo Detector presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea şi în felul acesta adaptează resursele în funcţie de aceasta.
Are 16 programe şi 3 programe rapide. Programele rapide sunt 14, 30 şi 44 minute. pentru igienizare maximă se poate folosi programul Hygiene care durează 59 minute şi spală la 60 grade.
Pentru mai puţine cute acest aparat se foloseşte de abur. În felul acesta e redus cu până la 50 procente timpul de călcare.
Singurul dezavantaj e că nu are uscător incorporat cum e cazul altor modele, dar şi preţul e unul pe măsură.
Dacă vreţi să spălaţi într-un anumit interval orar vă recomand să utilizaţi funcţia start delay care permite o amânare până la 24 ore.

Aparatul nu e greu de folosit însă există nişte recomandări pe partea de întreţinere, acestea fiind: trebuie citit manualul de utilizare, tensiunea trebuie să fie stabilă (în caz contrar aparatul se va opri din spălare ori pot apărea defecţiuni precum la oricare altă maşină de spălat), trebuie folosite produse anticalcar, cuva trebuie ştearsă şi uşa se lasă deschisă după spălare.

Te-ar mai putea interesa