Candy Rapido Pro RP 4116BWMBC/1-S, mașină de spălat rufe cu ușă mare

După cum am menționat mai sus, modelul Candy Rapido Pro RP 4116BWMBC/1-S este unul echipat cu o ușă suficient de mare pentru a încărca cu ușurință cele 11 kg de rufe. Evident că nu toate programele suportă o cantitate atât de mare de rufe și așa se întâmplă în cazul tuturor mașinilor de spălat sau uscătoarelor. Totuși, acest model este diferit de restul și se poate vedea doar după designul său. Designul poate să difere destul de mult la unele branduri, în special când vorbim de un producător ca și Candy.

Cu alte cuvinte, panou de control este organizat diferit, dar și ușa este poziționată mai sus pentru a ușura încărcarea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Candy Rapido Pro RP 4116BWMBC 1 S

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă aveți o familie numeroasă, aveți nevoie de o astfel de mașină pentru că poate spăla foarte multe rufe și consumul de energie este foarte scăzut. Veți economisi energie și timp cu aceasta pentru că nu veți spăla de prea multe ori pe săptămână. Ar mai trebui menționat și faptul că are clasă energetică A, care este și cea mai bună. Evident că acel consum poate fi influențat de felul cum veți folosi mașina, iar dacă vreți să economisiți cu adevărat, optați pentru programul Eco. Cu Kilo Detector, mașina consumă exact câte rufe introduceți în ea.

Îmi place cum arată interfața dar vi se oferă și posibilitatea controlării aparatului prin aplicația mobilă hOn. O puteți face de la distanță deoarece aparatul are WiFi și poate că mai aveți și alte aparate Smart Candy care le puteți monitoriza prin aceeași aplicație. Dacă nu aveți nevoie de așa specificații, dar nici de funcția Smart, atunci vă recomand modelul pe antracit Candy CS 1292DRRE/1-S.

Concluzie

Candy RP 4116BWMBC/1-S face parte dintr-o serie de top care are un motor foarte eficient și performant, astfel că poate spăla rufe la capacitate maximă în numai 39 minute (împreună cu tehnologia Quick&Clean). Alegând această opțiune de spălare, rezultatele nu vor avea de suferit ci doar se scurtează durata programului. În general, programele scurte au un consum mai mare de energie, deci voi alegeți ce vă convine mai mult.

Te-ar mai putea interesa