Candy PopEvo FCP 605 XL, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Cuptorul incorporabil Candy PopEvo FCP 605 XL arată foarte bine cu acel ecran LCD, dar și datorită combinației de culori inox cu negru. Pictogramele funcțiilor sunt prezente pe panoul de control pentru că butoanele sunt clasice și nu retractabile (push in – push out). Depinde și ce preferințe aveți, poate că nu vă place un panou de control complet electronic sau unul cu butoane „ascunse”. Sunt numeroase funcții de încălzire care le regăsiți și la alte cuptoare.

Din poza de jos se vede că are un afișaj electronic generos, motiv pentru care sunt afișate ceva mai mare informațiile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui cuptor e de 65 litri și pot fi valori ceva mai mari în cazul altor modele. Ușa cuptorului e bine izolată pentru că are 2 straturi de sticlă și puteți destul de bine preparatul fără iluminarea interiorul pentru că nu are protecție reflexivă.

Consumul redus de energie e scăzut în general, deoarece noua generație e una eficientă – clasa A+. Ventilatorul reduce timpul de gătire prin distribuirea mai uniformă a aerului cald și tot mai multe cuptoare îl au. Eu chiar nu aș recomanda un model fără ventilator că nu influențează mult prețul aparatului.

Păreri pro și contra

Finisajul antiamprentă e de apreciat dar și așa nu veți pune mâna pe suprafața sa ci doar pe butoane și mânerul ușii. Numeroasele funcții sunt vizibile în poza de sus și chiar e de apreciat treapta pentru Pizza, dacă vă place acest preparat. E un cuptor bine dotat și ventilatorul e foarte important, fără el cuptorul nu ar fi unul multifuncțional, ar avea doar 4 funcții. Chiar și așa, un cuptor electric cu 4 funcții e peste unul pe gaz, dar eu vă recomand unul ca cel de sus.

Candy FCP 605 XL are un preț nu foarte mic, dar justificat de numeroasele funcții de încălzire. Arată excelent în orice bucătărie, iar dacă țineți să nu depășiți bugetul, atunci luați în calcul unul cu timer mecanic. Volumul cuptorului e irelevant deoarece e influențat de construcția sa și la interior încap același număr de tăvi.

Te-ar mai putea interesa