Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy Pop Evo FCP 605 NXL, cuptor cu autocurățare cu aburi

Cuptorul incorporabil Candy Pop Evo FCP 605 NXL e unul multifuncțional și se vede din poza de jos că are ventilator. Această dotare aduce după sine niște funcții de încălzire foarte importante. Bineînțeles, în partea dreaptă pot fi văzute funcții sale – 8, iar în stânga e butonul pentru alegere temperaturii dorite. Nu trebuie să stați pe lângă el, pentru că aveți temporizator electronic care e vizibil de la distanță. Autocurățarea se poate face cu aburi și această funcție poartă denumirea de Hydro Clean.

Acest model arată bine și îmi place că butoanele pentru setare mod de încălzire și setare temperatură sunt retractabile. Astfel, nu va umbla nimeni la aparat fie că e oprit, fie că pornit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cuptoarele electrice sunt mult peste cele cu gaz și se vede după dotări și funcții. Acesta încălzește uniform preparatele pentru a obține cele mai bune rezultate.

Diferențele majore între cuptoare le veți vedea destul de ușor pentru că unele oferă un design diferit, iar la interior pot fi ceva mai multe dotări. Cel de sus aș putea spune că face parte din segmentul mijlociu și poate că nici nu aveți nevoie de ceva mai diferit. Funcția de autocurățare e foarte importantă atunci când vreți să țineți interiorul curat.

Păreri pro și contra

Acesta se poate lăuda cu o clasă de eficiență ceva mai bună decât a altor modele disponibile – A+. Nu are nevoie de o putere foarte mare de încălzire pentru a oferi cele mai bune rezultate, ci doar de funcții de încălzire potrivite. Un număr mare de funcții e foarte important dacă nu aveți un alt cuptor și poate că nu prea folosiți plita (doar pentru supe). Accesoriile oferite sunt puține dar poate că nici nu le-ați folosit pe acelea din pachet.

Candy Pop Evo FCP 605 NXL arată ceva mai bine în realitate și alături de acesta se potrivește fie o plită electrică, fie cu una pe gaz cu sticlă neagră. Aceasta e o opțiune, însă voi puteți asorta doar plita cu hota și cuptorul îl puneți la nivelul blatului pentru a nu vă apleca după tavă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu