Candy HES 1410TWME/1-S, model 10kg pentru 7 persoane

Mașina de spălat Candy HES 1410TWME/1-S se adresează unei familii mai numeroase ori celora care vor să nu spele prea des. Capacitatea de 10kg se va dovedi suficientă pentru spălarea rufelor a până în 7 persoane.
Chiar dacă e un aparat care poate spăla mult, consumul de curent e unul mic. Acest lucru se datorează faptului că are clasa A cu un consum de 51 kWh la 100 spălări.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la un producător italian de renume.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are un aspect plăcut și că arată precum modelul HE 128TXME/1-S.

Păreri pro și contra

Modelul Candy HES 1410TWME/1-S se va dovedi perfect pentru spălarea rufelor celora cu piele sensibilă deoarece are sistem Hygiene-Pro și aparatul face parte din gama ultra Hygiene.
Printre multitudinea de programe acest model are și 3 programe speciale pentru igienizare. E vorba despre spălare la 90 grade, spălare la 60 grade și spălare în 59 minute la 60 grade (valabil pentru încărcătură de maxim 2kg).
Are un număr mare de programe, printre acestea având 3 programe rapide (14, 30, 44 minute).
La construcția aparatului au fost utilizate materiale de calitate precum inox. Acesta e folosit la cuvă. Prin faptul că are cuvă din inox ne putem da seama că e un aparat de îndelungă folosință și premium în același timp.
Cum e în cazul altor modele de la Candy și la acesta întâlnim Kilo Detector, adică un sistem pentru detectarea cantității și tipului de țesătură. În acest fel se economisește apă și timp.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit, dar și eficient. Suplimentar acest mode e unul smart, lucru arătat prin inscripția Smart Touch de pe panoul de comandă.

Te-ar mai putea interesa