Candy GVSW 585TWHC/5-S, maşină cu uscător şi conectivitate smart

Candy GVSW 585TWHC/5-S e o maşină de spălat rufe 2 în 1 deoarece are şi uscător integrat. Dacă vreţi să folosiţi alte programe pe lângă cele 16 atunci o să vă ajute funcţia smart (Smart Touch) care presupune conectivitate NFC şi posibilitatea adăugării de programe (are funcţia ciclu de spălare inteligentă).
Precum alte modele Candy (cel Pro de exemplu) şi acesta vine cu mai multe programe rapide (de 14, 30 şi 59 minute).

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi vine cu multe funcţii care fac viaţa mai uşoară şi economisesc energie.
Din poză puteţi observa că are display digital mare pe care sunt afişate diverse informaţii precum timpul de spălare rămas şi altele.


Păreri pro şi contra

Maşina Candy GVSW 585TWHC/5-S e una care vine cu o capacitate de încărcare de 8kg pentru spălare şi 5 pentru uscare.
Are Fuzzy Logic (Kilo Detector) care presupune că detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.
Având uscător are o funcţie care uşurează călcarea. Aceasta e numită Easy Iron şi reduce cutele cu până la 80 procente… conform producătorului.
Precum la alte modele şi acesta vine cu motor inverter care presupune fiabilitate mărită, nivel de zgomot redus şi consum energetic minim.
Multă lume e interesată de astfel de aparate însă crede că durează foarte mult procesul de spălare+uscare. Pentru o încărcătură de 1,5kg acest proces durează 59 minute, existând şi un program special în acest sens care e numit „Spălare şi uscare”.
Pentru fiecare ţesătură există program special, în acest sens existând 16 programe. După cum am mai zis se mai pot adăuga programe suplimentare prin utilizarea aplicaţiei deddicate.

Per ansamblu acest aparat ar trebui să fie alegerea dvs. dacă vreţi şi uscător dar nu aveţi spaţiu.
În cazul în care vă preocupă consumul energetic trebuie ştiut că are clasa A la consum energetic, fiind vorba despre o clasă combinată între funcţia de spălare şi uscare. De exemplu la spălare şi uscare (încărcătură completă) are un consum de 5,44 kwh.

Te-ar mai putea interesa