Candy GVS44138TWC3/2-S, model de 8kg cu Smart Touch

Candy GVS44138TWC3/2-S este o maşină de spălat rufe avansată prin faptul că poate fi controlată de la un smartphone. Acest lucru se datorează faptului că are Smart Touch. Adică e un aparat inteligent care poate fi comandat prin intermediul aplicaţiei Simply Fi.
Pe lângă acest lucru are şi o capacitate mare de spălare de 8kg în condiţiile în care eficienţa energetică e A+++ (consum mediu anual de 196 kWh).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi care nu e prea mare.
Din imagine se poate vedea că acest aparat e unul clasic aşa încât să poată fi utilizat cu uşurinţă de oricine.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Candy GVS44138TWC3/2-S e una cu capacitate de 8kg, lucru ce o face foarte bună pentru o familie compusă din 3-5 persoane.
La o cantitate mai mare de rufe e necesară şi o centrifugare superioară deoarece vorbim despre 1300 rotaţii. Aceasta fiind viteza maximă.
În aceste condiţii de centrifugare avem un nivel de zgomot de 80 decibeli, iar la spălare avem 60.
Dimensiunile sunt unele compacte, vorbind despre 45x60x85 axlxî cm. Probabil că am putea spune că e vorba despre un aparat compact sau slim. Nici greutatea sa nu e prea mare întrucât discutăm despre 65 kg.
Modelul beneficiază şi de cântărire automată pentru economisire de resurse atunci când sunt mai puţine haine. Ar putea fi considerată ca fiind o funcţie similară Fuzzy Logic.
Garanţia standard a acestui electrocasnic e una de 2 ani, dar producătorul oferă acum o promoţie cu 5 ani garanţie. Pentru a benefica de aceasta trebuie urmate nişte etape.

Acest aparat va fi suficient pentru cineva interesat de un aparat aspectiv care să consume puţin curent şi să fie capabil în a spăla o cantitate mare de rufe.
Dacă nu cunoaşteţi brandul Candy atunci trebuie să vă spun că acesta e unul italian cu o lungă istorie. Produsele acestora sunt unele fiabile, iar garanţia de 5 ani e un lucru care demonstrează acest lucru.

Te-ar mai putea interesa