Candy GVS4 H7A1TCEX-S, uscător slim cu pompă de căldură

Candy GVS4 H7A1TCEX-S e un uscător modern cu pompă de căldură şi cu dimensiuni slim (47x60x85 axlxî cm). Datorită pompei consumul energetic e unul scăzut de 2 kWh în program standard.
Comparativ cu un model de maşină de spălat cu uscător integrat acesta are o capacitate mare de 7kg aşa încât aparatul să fie optim pentru 4-6 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu capabilităţi smart (Smart Touch).


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy GVS4 H7A1TCEX-S e unul din gama „O Vita” şi are clasa A+ de eficienţă energetică, consumul fiind cel menţionat mai sus.
Are o funcţie de pornire inteligentă care poate întârzia începerea ciclului de uscare până la 24 ore.
O altă funcţie bună e Super Easy Iron care presupune că procesul de călcare va dura la jumătate cât ar fi durat în mod normal. Asta pentru că aparatul are un senzor inteligent care detectează nivelul adecvat de umiditate.
Ca şi în cazul maşinilor de spălat rufe de la acest brand şi în cazul uscătorului avem funcţia Kilo Detector. Aceasta presupune uscarea unei cantităţi mai mici de rufe (chiar şi 1kg) cu un consum de resurse proporţional.
Am menţionat mai sus că aparatul e unul smart, mai exact trebuie spus prin intermediul aplicaţiei Simply-Fi instalate pe un telefon mobil puteţi descărca cicluri de uscare suplimentare (mai mult de 20). Conectivitatea fiind de tip NFC.
Altceva interesant pe partea „smart” e că uscătorul comunică cu maşina prin funcţia Smart match aşa încât să primiţi sugestii privind cel mai bun ciclu de uscare pe baza tipului de spălare. Ambele aparate trebuie să fie conectatea la aceeaşi reţea Wi-Fi.
Datorită consumului energetic mic puteţi spăla şi usca în acelaşi timp, mai exact puteţi folosi uscătorul şi o maşină de spălat. Acest lucru se datorează consumului care poate fi şi 0,7 kWh.
Aparatul e uşor de folosit şi prin faptul că are o uşă cu 3,5 cm mai mare decât altele. În acest fel nu trebuie să ne aplecăm prea mult când punem/scoatem hainele.

Te-ar mai putea interesa