Candy GVS4 117TC3/1-S, mașină de spălat cu funcție aburi și NFC

Mașinile de spălat rufe precum Candy GVS4 117TC3/1-S trebuie luate în calcul pentru că oferă anumite tehnologii interesante care nu le găsiți la alte branduri (în același buget). Designul e diferit de cel al altor branduri și se vede că butonul pentru programe pe lateral, pe când ecranul digital e pe mijloc și e ceva mai mare. Se poate observa și unde trebuie să puneți telefonul pentru a diagnostica mașina și monitoriza programele sale, dacă aveți unul compatibil NFC. Bineînțeles, pot fi folosite și alte programe cu ajutorul aplicației corespunzătoare instalate pe telefon.

Din poza de jos se vede că ușa are un contur argintiu ca îi dă un plus de eleganță dar și ecranul digital iasă destul de bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de o variantă Slim care nu va ocupa foarte mult spațiu și poate fi pusă chiar în baie dacă nu aveți un alt loc pentru ea. Poate spăla destul de mult pentru acest buget și are o centrifugare destul de generoasă. Clasa de eficiență energetică se oferă în funcție de consumul de energie, iar la aceasta e una dintre cele mai bune – A+++.

În total sunt disponibile 16 programe de spălare, deci veți găsi o mulțime de programe speciale pe lângă cele standard. Bineînțeles, aveți și câteva funcții utile iar unele le-am menționat deja pentru că are conectivitate NFC.

Păreri pro și contra

Funcția abur e o noutate pentru această serie și cred că o veți considera destul de utilă pentru anumite articole care trebuiesc ulterior călcate cu fierul. Chiar și restul funcțiilor și programelor pot fi o noutate pentru voi dacă ați avut o mașină de spălat mai veche, iar toate acele dotări le aveți într-o carcasă destul de compactă – adâncime de 40 cm.

Candy GVS4 117TC3/1-S e o variantă Smart și poate fi concluzionat din numele său dau după faptul că are conectivitate NFC. Mie îmi plac și cele cu WiFi deoarece distanța de control e mult mai mare, adică nu trebuie să vă aflați lângă aparat. Tehnologia NFC nu e prezentă pe multe

Te-ar mai putea interesa