Candy GVS159TWHCR3/1-S, model premium de 9kg cu clasa A+++

Modelul Candy GVS159TWHCR3/1-S este o maşină de spălat rufe a anului acesta care se evidenţiază prin faptul că are eficienţă energetică foarte bună şi o capacitat de 9kg. Acest ultim lucru face aparatul foarte bun pentru familii numeroase ori pentru pensiuni.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere întrucât vine de la un brand italian.
Din imaginea alăturată puteţi vedea că acest model e unul de culoare gri-antracit.

Candy GVS159TWHCR3 1 S

Păreri pro şi contra

Un electrocasnic precum Candy GVS159TWHCR3/1-S e unul care beneficiază de o capacitate mare de spălare, iar nivelul de zgomot la spălare e de 51 decibeli… deloc mare.
Pentru ca spălarea şi stoarcerea să fie cât mai ok acest model are 1500 rotaţii.
Controlul aparatului e unul facil, panoul de comandă fiind unul destul de simplu dotat cu un ecran măricel. E un aparat care poate fi comandat şi prin touch.
Aparatul are nişte dimensiuni ok pentru că vorbim despre 60x60x85 AxlxÎ cm.
În opinia mea e foarte importantă eficienţa energetică, iar de aceea trebuie să ştiţi că aparatul are consum anual de 218 kWh, iar în program standard are 1,18 kWh.
Probabil că vi se va dovedi foarte utilă pornirea întârziată, iar în cazul acestui model vorbim despre până la 24 de ore.
Ciclul de centrifugare poate fi ajustat aşa încât călcarea să fie cât mai uşoară. În acest sens există opţiunea de călcare rapidă.

Modelul de faţă se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional. Pentru mine cele mai utile lucruri sunt consumu energetic mic şi capacitatea mare.
Brandul Candy este unul din Italia, iar din această cauză produsul e unul care beneficiază de fiabilitate peste medie. Pe piaţă activează de foarte mulţi ani… încă din anii 45.
Dacă doriţi mai multă garanţie decât cea de 2 ani atunci puteţi să o extindeţi până la 3 sau 4 ani.
Dacă doriţi să spălaţi în diferite intervale orare ale zilei atunci există opţiunea de timer cu programare până la 24 de ore.

Te-ar mai putea interesa