Candy GVS H10A2TCE-S, uscător smart cu pompă de căldură

Candy GVS H10A2TCE-S e un uscător de rufe cu o capacitate de 10 kg şi care face parte din gama Grandò Vita Heat Pump.
Există mai multe lucruri prin care se remarcă acest aparat, unul dintre ele fiind consumul mic de curent. În acest fel consumă 0,7 kWh ceea ce reprezintă o treime cât consumă alte aparate similare. Asta trebuie mulţumit pompei de căldură.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care poate usca multe rufe, adică până în 10 kg.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy GVS H10A2TCE-S e unul smart, conectivitatea fiind NFC. În felul acesta puteţi verifica prin intermediul unui telefon (cu Android şi cu tehnologie NFC) starea uscării ori alţi parametrii.
Aparatul are Kg detector, adică o soluţie care detectează atingerea gradului de uscare dorit şi opreşte ciclul. În felul acesta se economiseşte până la 70 procente.
Dimensiunile sunt unele compacte, fiind vorba despre 60x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea e una de 41 kg ceea ce o va face uşor de montat.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie spus că are 66 decibeli.
Precum alte aparate de genul şi acesta vine cu recipient de colectare montat pe uşa uscătorului. Conform producătorului, apa poate fi utilizată şi în alte scopuri.
Pentru economisirea energiei acest aparat are pornire inteligentă care presupune că se poate usca pe timp de noapte deoarece pornirea poate fi întârziată până la 24 de ore.
Utilizarea aparatului va fi fără bătăi de cap deoarece uşa e montată superior. În felul acesta nu trebuie să vă aplecaţi prea mult, iar cei cu dureri de spate probabil că vor aprecia acest lucru. De asemenea uşa e cu 3,5 cm mai mare decât altele.
Este un uscător aprobat de Woolmark, şi din această cauză nu trebuie să vă temeţi de faptul că aparatul o să vă deterioreze hainele din lână.

Per ansamblu acest produs italian e unul premium adresat persoanelor care vor ceva de calitate, eficient şi fiabil.
Există şi variante de la alte branduri, însă Candy produce aparatură minimalistă care ajută foarte mult în gospodărie.

Te-ar mai putea interesa