Candy GVH D813A2-S, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Candy GVH D813A2-S e unul dintre multele modele care se folosește de o pompă de căldură pentru a usca. Spun asta pentru că pot fi și variante cu uscare prin condensare, doar că nu pot fi la fel de eficiente. Bineînțeles, eficiența energetică nu e aceeași la toate modelele, ci poate fi diferită. Oricine își dorește un uscător eficient, ieftin și care nu ocupă foarte mult spațiu. Acesta ocupă la fel de mult spațiu ca o mașină de spălat standard, doar că nu veți găsi variante înguste. Nu e genul de aparat care-l veți pune în bucătărie ci mai degrabă într-o debara.

Are o construcție diferită față de modelele altor branduri și se poate observa că ușa e poziționată mai su pentru că e și mai generoasă. Astfel va facilita introducerea rufelor în acesta că și așa suportă o cantitate mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control prezintă un control digital dar și mecanic (selectare programe). Doar aparatele foarte ieftine pot avea un panou de control mecanic, astfel nu veți ști exact cât va dura programul (pe ecranul digital e afișat timpul rămas).

Acest model impresionează pe partea de funcționalitate deoarece oferă 19 programe, programare temporizată, indicator terminare ciclu.

Păreri pro și contra

Acest aparat impresionează la multe capitole, dar e loc de mai bine. Sunt prezente o mulțime de programe care cred că vă vor fi de folos (puteți introduce rufele deja sortate și spălate direct în uscător). Arată destul de bine dar nu cred că interesează pe mulți acest aspect cât timp va fi pus într-o încăpere unde nu va deranja. Dacă nu găsiți loc pentru acesta, puteți să-l puneți chiar și în dressing.

Nu merită să vă zgârciți și să luați un uscător foarte ieftin deoarece va avea un consum mare de energie și pe termen lung veți plăți mult mai mult decât pe un model eficient.

Candy GVH D813A2-S e un exemplu foarte bun că pot fi și uscătoare bune la prețuri competitive și e normal să fie puțin mai scump decât o mașină de spălat cu aceeași capacitate de spălare.

Te-ar mai putea interesa