Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy GVH D1013A2, uscător cu pompă de căldură

Candy GVH D1013A2 e un uscător foarte eficient energetic întrucât vine cu pompă de căldură. Acest lucru ne ajută să beneficiem de reduceri de energie până la 50%. Doar aceste uscătoare au clasă de eficiență energetică A, modelul de față având A++.
Poate usca o capacitate mare de rufe, mai exact 10 kilograme, iar din această cauză se adresează unei familii numeroase ori unei pensiuni.

Modelul GVH D1013A2 de la Candy vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Primim un aparat de top de la un brand italian (a cumpărat brandul Hoover în ’95). Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact e vorba despre un aparat de culoare albă cu un panou de comandă situat așa încât să fie ușor accesibil.


Caracteristici

Uscătorul Candy GVH D1013A2-S nu e slim, dar în schimb are afișaj electronic și o capacitate de încărcare mare de 10 kilograme și eficiență energetică A++.
Are un număr mare de programe mare (19) cu ajutorul cărora poate usca în diferite feluri diferite feluri de țesături. Printre programele sale se numără cel special pentru lână, cel relax, rapid de 40 minute, mix&dry și altele.

Avantaje

E foarte util atunci când nu ai unde să pui la uscat rufele întrucât le uscă rapid și fără a le deteriora (are și o certificare în acest sens).
Aspectul e unul plăcut având ușă cromată, iar culoare aparatului e albă așa încât să se potrivească oriunde. (De preferat ar fi să îl poziționați lângă o mașină de spălat.)
Ceva foarte important e că e un aparat certificat Woolmark, mai exact are grijă de hainele dvs. așa încât și după mai multe spălări să fie ca noi.

Verdict

Dacă îți dorești un aparat care să usuce haine foarte bine și să nu coste o avere atunci acest model de la Candy ar fi recomandarea mea.
Părerea mea e că un aparat făcut în Uniunea Europeană e mult peste orice făcut în RPC și de aceea o să aibă o fiabilitate mult ridicată. Această fiabilitate e susținută de garanția de 2 ani extensibilă la 3-4 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu