Candy Grand’O Vita GVS C10DE-S, uscător rufe prin condensare

Candy Grand’O Vita GVS C10DE-S e un uscător de rufe apărut recent pe piaţă care se adresează celora care vor să usuce o cantitate mare de rufe. În acest sens are o capacitate de încărcare de 10kg fiind foarte bun pentru o pensiune ori o familie numeroasă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim n model smart care are Smart Touch şi conectivitate NFC.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy Grand’O Vita GVS C10DE-S e unul care e uşor de întreţinut, scamele fiind adunate în filtrul aparatului.
Dacă vreţi să reîmprospătaţi nişte haine atunci o să vă ajute programul special de 20 minute care îndepărtează mirosurile neplăcute şi reduce şifonarea.
Există şi un program special anti şifonare care durează 12 minute şi se va dovedi farte util în cazul în care vreţi ceva să nu fie şifonat dar nu aveţi timp ori unde să călcaţi. Aici mă refer la cearceafuri sau alt fel de lenjerie de pat.
Dimensiunile sunt unele ok de 60x60x85 axlxî cm pentru un aparat cu o capacitate aşa de mare.
Pentru a se face economii de energie acest model are Dry Sensor care detectează umiditatea şi întrerupe ciclul atunci când a ajuns la umiditatea care trebuie.
Dacă maşinile de la acest brand au Kilo Detector trebuie spus că şi uscătorul are aşa ceva. În cazul acestuia presupunând că tipul de uscare e în funcţie de cantitate şi se poate usca chiar şi 1kg de rufe făcându-se economii impresionante de resurse.
Clasa de eficienţă energetică a aparatului e B, acest lucru datorându-se în principal faptului că nu are pompă de căldură. Consumul anual fiind de 670 kWh, iar în program standard de 3-5,7 kWh în funcţie de încărcătură (la încărcătură maximă fiind de 5,7 kWh).

Per ansamblu acest aparat e unul foarte bun pe care-l recomand în cazul în care vreţi o soluţie care să usuce mult într-un timp scurt.

Lasă un comentariu