Candy Grand’O Vita GVS 158TH3-S, mașină de spălat rufe Smart cu NFC

Modelul Candy Grand’O Vita GVS 158TH3-S e puțin mai diferit decât restul deoarece spală mai mult, stoarce mai bine, poate fi controlată prin telefon (dacă e compatibil NFC) și programele de spălare sunt eficiente. Se pot personaliza programe de spălare cu ajutorul aplicației de mobil Simply-Fi și nu mai trebuie să folosiți interfața mașinii. Alte mașini oferă și control de la o distanță mai mare pentru că au WiFi, dar în ambele cazuri veți folosi telefonul și nu mai trebuie să citiți manualul de instrucțiuni deoarece aveți o interfață prietenoasă cu multă informație utilă.

E una dintre cele mia avansate mașini de spălat de la acest brand și se datorează tehnologiilor sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se prezintă foarte bine la capitolul eficiență cu clase excelente, de exemplu la consumul de energie are A+++. Chiar dacă poate spăla pentru o familie cu cel mult 5 membrii, are o adâncime rezonabilă – 52 cm. Poate că vă decideți să o puneți hol și nu sub blat unde e destul de mul spațiu pentru orice model.

Atunci când achiziționați o mașină de spălat, alegeți pe una cu performanțe cât mai mari pentru că ele diferă în funcție de programele alese. Capacitatea de încărcare maximă de 8 kg și centrifugarea de 1500 RPM sunt două caracteristici foarte bune pentru acest buget.

Păreri pro și contra

La interior sunt prezenți senzori automați care reglează consumul de apă, nivelul de spumă, ritmul de rotire și viteza al tamburului (distribuie uniform încărcătura). Numărul mai mare de programe vor fi utile dar le puteți personaliza în funcție de cât de murdare sunt ori țineți cont de anumite țesături (mai sensibile sau colorate). Unele branduri oferă opțiunea de adăugare ulterioară a rufelor uitate, dar și la aceasta aveți această posibilitate de oprire pentru scurt timp a programul, însă depinde de etapă.

Candy GVS 158TH3-S impresionează la capitolul funcționalitate cu o mulțime de programe și funcții (chiar și control vocal), că doar e o mașină inteligentă care e mult peste cea clasică. După ce veți folosi o astfel de mașină, nu cred că veți mai trece pe una convențională.

Te-ar mai putea interesa