Candy GOW264D

Mașina de spălat Candy GOW264D e un cu uscător incorporat deci e un model 2 în 1. Chiar dacă poate spăla cam 6 kg de rufe, uscătorul poate usca doar 4 kg și așa e cam la toatele aceste aparate. Aici nu mă refer la acea cantitate ci doar la faptul că nu poate usca la fel de mult cât poate spăla. Dar nici rezultatele nu sunt la fel de bune ca și la uscătoarele obișnuite. Deasemenea, producătorul oferă tehnologia Aquaplus care defapt e un program special pentru lenjerie (bumbac), rufele celor cu piele sensibilă și hăinuțele copiilor. Adică va suplimenta cantitatea de apă pentru a elimina mai bine particulele de detergent. Conform producătorului, dacă alegeți programul de noapte,acesta funcție/program special nu mai poate fi folosit. Acest GOW264D are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de spălare maximă de 6 kg, dar puteți opta și pentru 4 kg având în vedere că poate usca doar 4 kg. Deci pe lângă programele standard pentru mașinile de spălat rufe, are și programe corespunzătoare pentru uscătoare. Însă voi enumera câteva: bumbac, prespălare, rapid, cămăși etc. Clasele de eficiență sunt foarte bune și scot în evidență performanțele sale: B la energie, B la centrifugare și A la spălare. Deci capacitatea de spălare e bună însă consumul nu e ideal. Mai precis, e undeva la 1.14 kWh pe ciclu de spălare și 53 de litri de apă. Când folosiți funcția de uscare consumul poate să ajungă chiar și la 5.5 kWh.

Pe partea de funcții și siguranță are: programare întârziată, selector centrifugare și afișare temperatură prin intermediul unui display. Pe panoul de control selectarea funcției sau programului e destul de ușoară chiar dacă nu are control electronic avansat cum e la altele. Dimensiunile sale sunt cele standard: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 60 cm adâncime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are programe de spălare deosebite (le-am menționat anterior), fiabilitate crescută chiar dacă nu e vorba de un producător foarte cunoscit, ușor de folosit, amânare pornire (ideal dacă vreți să spele noaptea sau dimineața) și poate usca rufe.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Candy GOW264D poate fi următoarea alege în special dacă nu vă doriți un control electronic avansat, prea multe tehnologii și nu model foarte scump. Prețul acestei mașini e justificat de prezența uscătorului dar și pentru că are caracteristici bune pentru viața de zi cu zi.

Lasă un comentariu