Candy GO4F106

O mașină de spălat rufe bună e această Candy GO4F106 care e un model Slim cu 1000 rotații pe minut și clasa energetică A+. Dintre mașinile de spălat Slim acest model e unul mai ieftin, iar dacă te-ar interesa o alternativă de la LG atunci ți-aș recomanda LG F1292LD, dar trebuie să vă avertizez că nu e la fel de ieftină. Astfel, modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani te asigur că nu o să mai găsești un model Slim mai bun.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model și nu pot spune decât că arată foarte bine. Fiind slim va încăpea cu ușurință într-o baie mai mică și acest lucru deoarece dimensiunile sale sunt 85 x 60 x 40 (Î x L x A în cm). Vine și cu afișaj pe care sunt afișate diferite informații utile, iar un lucru care e important e faptul că e realizat din LED-uri. Datorită tehnologiei LED acest electrocasnic are un consum mic care se integrează în parametrii normali.

Mașina

Specificaţii tehnice

Candy GO4F106 e un electrocasnic de nota 10 chiar dacă pe partea de centrifugare stă decent. Consumul de curent e foarte mic și o dovedește clasa de eficiență energetică A+. Și la spălare are o clasă de eficiență foarte bună deoarece are clasa A și asta probabil datorită tehnologiilor cum ar fi Fuzzy Logic. La alte electrocasnice de acest fel, Fuzzy Logic are legătură cu consumul de resurse și cu faptul că mașina își ia atâta apă de câtă are nevoie și nu de maximul. S-ar putea ca această tehnologie să fie aceeași, dar nu bag mâna în foc.

Păreri pro şi contra

Pro: e eficientă; cuva e una încăpătoare fiind una care are un suport pentru 6 kilograme de rufe și aceasta e o surpriză plăcută pentru o mașină slim; vine cu program rapid de 32 de minute (alte modele au program de 15 minute); e silențioasă conform producătorului.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un electrocasnic cu dimensiuni mai reduse de la un brand care are o tradiție în domeniul electro atunci îți recomand acest Candy GO4F106. Poate că de Candy nu ați auzit, dar e vorba tot despre Hoover, iar de Hoover nu se poate să nu fi auzit. Eu dețin o mașină de spălat de la acest brand și sunt mai mult decât mulțumit. 😉

Te-ar mai putea interesa