Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy GO F106

Mașina de spălat Candy GO F106 e un model cu capacitate de 6 kg, o viteză de centrifugare de 1000 rpm și eficiență A+. Spre deosebire de concurență, Candy oferă o garanție de 5 ani pentru mașinile sale de spălat, dar din păcate acestea sunt destul de puține. Motiv pentru care nu veți avea de ales iar dacă doriți un model ieftin și fiabil, acesta cred că e acela. Promoția cu 5 ani garanție  e valabilă doar până la 29 februarie, dar s-ar putea să o și prelungească. Aspectul ei e destul de unic deoarece nu seamănă cu cel al mașinilor de la ora actuală. Mai precis, are un design ergonomic astfel încât totul să fie la locul potrivit fără a vă complica. Iar o caracteristică specială a acestui model e funcția Fuzzy Logic care o găsim și la alte modele de la alți producători. Acesta detectează automat cantitatea de rufe pentru a economisi timp, resurse și bani. Deci la un program standard cu 3 kilograme, programul de spălare va fi la jumătate (același lucru pot spune și despre consumul de apă și energie). Acest GO F106 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Bineînțeles e vorba despre un model cu încărcare frontală de cel mult 6 kilograme, deci se pot spăla și cantități mai mici. Viteza de centrifugare e de maxim 100 rotații pe minut și poate să difere în funcție de programul de spălare. Pe partea de eficiență Candy GO F106 are eficiență energetică A+, la spălare A și la centrifugare C. Consumul de apă și energie într-un program obișnuit e de 49 litri respectiv 1.02 kWh. programele de spălare sunt multiple dar eu voi face o listă doar cu cele mai importante: Aqua + pentru piele sensibilă, mix, spălare manuală, spălare lână, rapid 32 minute etc. Pe partea de funcții și siguranță are ecran LED, detectare spumă, programare întârziată și protecție împotriva copiilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: garanție de 5 ani, cuvă realizată din Silitech, e ușor de folosit (pentru informații referitoare la mașină, puteți citi manualul de utilizare), accesibilă, nu ocupă mult spațiu, detectează automat încărcătura, puteți programa spele la ce oră doriți dar și altele.

Minusuri: nu prea i-am găsit, însă putea avea mai multe tehnologii.

Concluzie

Acest model de la Candy numit GO F106 e recomandarea ema în acest buget și de la acest producător. Jos am postat un clip cu un model destul de similar din punct de vedere al specificațiilor:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marian

    Buna …am o masina de spalat candy go 160 de circa 2 ani si nu imi place cum spala rufele albe …mi le ineaca ce sfaturi imi puteti da?

Lasă un comentariu