Candy GC14102D2, mașină de spălat rufe 10 kg

Dacă vă aflați în căutarea unei mașini de spălat accesibile care oferă performanțe ridicate, Candy GC14102D2 poate fi acel model. Cred că e cel mai bun model de la acest brand și concurența nu prea există. Spun asta deoarece capacitatea de spălare e de maxim 10 kg, care e mult peste medie. Chiar și pe partea de centrifugare stă bine și astfel are clase de eficiență A, doar pe partea de consum de energie e A++. Având în vedere că are un ecran LCD, controlul e digital și deci nu e nevoie de prea multe butoane. Pe acel ecran sunt afișate informații utile dar pentru că nu e așa de mare, nu va afișa prea multe setări alese (doar timpul rămas).

O recomand pentru că există și acel discount de 30% (promoția fiind limitată) și nu cred că veți găsi un preț mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Bineînțeles, încărcarea mașinii e frontală deoarece cele cu încărcare superioară au o capacitate de încărcare ceva mai mică. E dotată cu control electronic, se poate ajusta diverse opțiuni și chiar dacă are programe prestabilite. Pe partea de stoarcere are o centrifugare de 1400 RPM și puteți lua și un uscător de rufe dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat.

Capacitatea de încărcare de 10 kg e cea maximă dar puteți spăla și la jumătate dacă alegeți un program mai scurt. Clasa energetică A++ e bună având în vedere noile modele de pe piață. Pe acel panou de control se observă funcția de programare întârziată, la alte mașini e numită și amânare pornire (puteți alege când să pornească).

Consumul de apă e undeva la 60 litri și ține de dimensiunile mașinii. E ceva mai mare decât o mașină clasică – 60 cm pe adâncime și 60 pe lățime. Designul e plăcut și e scos în evidență de finisajul alb.

Plusuri: are un design plăcut cu control electronic, consum mic, spală multe rufe, preț bun comparativ cu concurența și destule opțiuni.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Cu Candy GC14102D2 puteți face o alegere bucă atât pentru acasă cât și pentru un restaurant având în vedere cât spală. Chiar dacă eficiența energetică nu e cea mai bună de pe piață, poate spăla cât două mașini împreună, deci puteți economisi energie dacă spălați mai rar (spălați o dată în loc să spălați de două ori).

Te-ar mai putea interesa