Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy GC14102D2, mașină de spălat rufe 10 kg

Dacă vă aflați în căutarea unei mașini de spălat accesibile care oferă performanțe ridicate, Candy GC14102D2 poate fi acel model. Cred că e cel mai bun model de la acest brand și concurența nu prea există. Spun asta deoarece capacitatea de spălare e de maxim 10 kg, care e mult peste medie. Chiar și pe partea de centrifugare stă bine și astfel are clase de eficiență A, doar pe partea de consum de energie e A++. Având în vedere că are un ecran LCD, controlul e digital și deci nu e nevoie de prea multe butoane. Pe acel ecran sunt afișate informații utile dar pentru că nu e așa de mare, nu va afișa prea multe setări alese (doar timpul rămas).

O recomand pentru că există și acel discount de 30% (promoția fiind limitată) și nu cred că veți găsi un preț mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Mașina

Mașina

Bineînțeles, încărcarea mașinii e frontală deoarece cele cu încărcare superioară au o capacitate de încărcare ceva mai mică. E dotată cu control electronic, se poate ajusta diverse opțiuni și chiar dacă are programe prestabilite. Pe partea de stoarcere are o centrifugare de 1400 RPM și puteți lua și un uscător de rufe dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat.

Capacitatea de încărcare de 10 kg e cea maximă dar puteți spăla și la jumătate dacă alegeți un program mai scurt. Clasa energetică A++ e bună având în vedere noile modele de pe piață. Pe acel panou de control se observă funcția de programare întârziată, la alte mașini e numită și amânare pornire (puteți alege când să pornească).

Consumul de apă e undeva la 60 litri și ține de dimensiunile mașinii. E ceva mai mare decât o mașină clasică – 60 cm pe adâncime și 60 pe lățime. Designul e plăcut și e scos în evidență de finisajul alb.

Plusuri: are un design plăcut cu control electronic, consum mic, spală multe rufe, preț bun comparativ cu concurența și destule opțiuni.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Cu Candy GC14102D2 puteți face o alegere bucă atât pentru acasă cât și pentru un restaurant având în vedere cât spală. Chiar dacă eficiența energetică nu e cea mai bună de pe piață, poate spăla cât două mașini împreună, deci puteți economisi energie dacă spălați mai rar (spălați o dată în loc să spălați de două ori).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu