Candy FVP729XD

Candy FVP729XD e un cuptor incorporabil foarte bun despre care cred că ar merge foarte bine cu o plită Candy CH64C deoarece e vitroceramică. Acest cuptor e unul multifuncțional scos pe piață la începutul anului 2013, iar principalele sale atuuri ar fi volumul mare, consumul redus de curent și multitudinea de facilități oferite.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care în opinia mea nu e deloc mare, iar dacă vă permite bugetul atunci nu ar strica să-i extindeți garanția.

Aspect

Din câte se poate vedea, aspectul e destul de similar cu cel al Candy FPP602X. Vine cu un display mare, iar butoanele sunt situate în stânga și dreapta acestuia așa încât să fie ușor accesibile. Din imagine cred că se vede clar că beneficiază de ventilație și de un geam cu două straturi.

Cum arată
Cum arată

Caracteristici tehnice

E un cuptor eficient care se alimentează de la rețeaua electrică, dar nu trebuie să vă faceți probleme deoarece are un consum mic de curent având clasa A. Controlul se realizează electronic, iar la interior aparatul beneficiază chiar și de iluminare. Dacă aragazurile au o greutate de undeva la 60 de kilograme, acesta are 33, iar asta ne arată de ce sunt așa de ușor de incorporat și de ce lumea le alege în defavoarea aragazurilor.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție standard de 2 ani; vine cu ventilator care face ca mâncarea să se facă uniform; are grătar combi, iar funcția grill vă va ajuta să faceți grătare atunci când afară nu e vreme frumoasă; vine cu treaptă pentru pizza – vezi cuptoare incorporabile cu treaptă pentru pizza.
Contra: nu are rotisor.

Concluzie

Astfel de aparate sunt destinate bucătăriilor moderne de acasă sau de la restaurant. Sunt mult mai eficiente decât alte soluții și prin eficiente mă refer a faptul că ocupă puțin loc, vine cu funcții utile care te ajută să termini mâncarea la timp și sunt ușor de controlat. Deci, fie că ești un bucătar ocazional ori unul profesionist, acest model o să te ajute destul de mult la prepararea mâncărurilor preferate.

Lasă un comentariu