Candy FPP602X, cuptor incorporabil multifuncțional

Candy FPP602X e un cuptor incorporabil multifuncțional care în momentul de față poate fi luat într-un pachet promo alături de plita incorporabilă Candy CLG64SPX. Astfel discountul e de 13% față dacă le-ați fi luat separat. modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în condițiile în care e un aparat multifuncțional deoarece grill și poate fi utilizat cu succes la pizza.

Aspect

Din imaginea alăturată se poate vedea că e vorba despre un model de culoare inox care beneficiază chiar și de ventilator. Prezența ventilatorului face ca mâncarea să se facă uniform. Normal că vine și cu un afișaj tip LED, iar butoanele sunt mari așa încât să poată fi utilizate ușor.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

FPP602X este un cuptor cu o capacitate de 55 litri și o eficiență energetică clasa A (e un model pe curent). Vine cu numeroase funcții – 8 la număr – și cu caracteristica grill care e folositoare atunci când afară e vreme urâtă. Toate cuptoarele pot fi utilizate pentru pizza, însă acesta are o treaptă specială pentru acest fel de mâncare. Are chiar și un ventilator extern cu rolul de răcire, iar poziționarea sa e tangențială.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, iar dacă achiziționați aparatul la pachet promo atunci aveți o reducere consistentă; e realizat din materiale calitative, iar geamul e unul cu două straturi fiind mai rezistent; fiabilitatea una bună tocmai datorită faptului menționată anterior, iar garanția are și ea un impact foarte bun asupra acestui lucru. Un lucru deosebit e faptul că la acest model vorbim și de clasă de curățare, care e A.
Contra: din păcate nu are rotisor.

Concluzie

Pentru o bucătărie realizată după ultimele standarde cred că un astfel de model ar fi foarte bun. Normal că dacă vrei o bucătărie modernă, e de recomandat ca și restul electrocasnicelor să fie incorporabile, că dacă nu atunci nu va arăta prea bine. Utilizarea sa nu e deloc complicată datorită faptului că e realizat așa încât să poată fi utilizat de oricine, însă montarea ar trebui realizată de cineva care se pricepe.

Te-ar mai putea interesa