Candy FPP502N

Dacă te interesează un cuptor bun pentru bucătăria ta, fie că e vorba de bucătăria de acasă ori de cea de la restaurant, cred că acest Candy FPP502N ar fi un model foarte bun. În momentul acesta e la promoție cu o plită incorporabilă Candy PV640SN, iar acest pachet costă undeva la 1500 lei. Dacă vrei să achiziționezi cuptorul separat atunci o poți face contra unui preţ bun Vezi prețul special de azi →. Nu e un cuptor care să consume prea mult curent deoarece are clasa de eficiență energetică A și de aceea cred că nu o să vă încarce prea mult factura la curent.

Poze

Din imaginea de alături o să vă puteți face o opinie despre cum arată și ce poate acest FPP502N. Se poate vedea că are ventilator care va contribui la gătirea uniformă a mâncării, iar geamul e unul destul de clar, adică se poate vedea prin el. Spun acest lucru despre geam deoarece e realizat din două straturi… fiind un geam de protecție.

Aparatul

Specificaţii tehnice

FPP 502N are un volum destul de mare deoarece are 53 de litri și un lucru foarte bun e faptul că e pe curent și așa nu o să vă bateți capul cu buteliile ori cu alimentarea de la rețeaua de gaz. Controlul cuptorului se realizează mecanic și vine dotat cu facilități cum ar fi grill și ventilație. Grill-ul vă va putea ajuta la prepararea diferitelor mâncăruri care nu pot fi preparate afară pe vreme urâtă.

Păreri pro şi contra

Pro: în momentul de față e la reducere dacă achiziționați pachetul promo cu plita PV 640 SN care e una destul de bună; prețul nu e deloc mare și raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; e un produs de îndelungă folosință, iar la acest lucru contribuie garanția de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; vine cu grătar de tip combi, iar tava de coacere normal că e inclusă în pachet.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ai o pensiune, un restaurant sau vrei să faci o mâncare foarte bună atunci cred că ar trebui să te îndrepți spre un astfel de cuptor profesional. Controlul e unul simplist fiind mecanic și din această cauză și bucătarii care-l vor folosi nu vor întâmpina dificultăți.

Lasă un comentariu