≡ Meniu

Dacă te interesează un cuptor bun pentru bucătăria ta, fie că e vorba de bucătăria de acasă ori de cea de la restaurant, cred că acest Candy FPP502N ar fi un model foarte bun. În momentul acesta e la promoție cu o plită incorporabilă Candy PV640SN, iar acest pachet costă undeva la 1500 lei. Dacă vrei să achiziționezi cuptorul separat atunci o poți face contra unui preţ bun Vezi prețul special de azi . Nu e un cuptor care să consume prea mult curent deoarece are clasa de eficiență energetică A și de aceea cred că nu o să vă încarce prea mult factura la curent.

Poze

Din imaginea de alături o să vă puteți face o opinie despre cum arată și ce poate acest FPP502N. Se poate vedea că are ventilator care va contribui la gătirea uniformă a mâncării, iar geamul e unul destul de clar, adică se poate vedea prin el. Spun acest lucru despre geam deoarece e realizat din două straturi… fiind un geam de protecție.

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

FPP 502N are un volum destul de mare deoarece are 53 de litri și un lucru foarte bun e faptul că e pe curent și așa nu o să vă bateți capul cu buteliile ori cu alimentarea de la rețeaua de gaz. Controlul cuptorului se realizează mecanic și vine dotat cu facilități cum ar fi grill și ventilație. Grill-ul vă va putea ajuta la prepararea diferitelor mâncăruri care nu pot fi preparate afară pe vreme urâtă.

Păreri pro şi contra

Pro: în momentul de față e la reducere dacă achiziționați pachetul promo cu plita PV 640 SN care e una destul de bună; prețul nu e deloc mare și raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; e un produs de îndelungă folosință, iar la acest lucru contribuie garanția de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; vine cu grătar de tip combi, iar tava de coacere normal că e inclusă în pachet.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ai o pensiune, un restaurant sau vrei să faci o mâncare foarte bună atunci cred că ar trebui să te îndrepți spre un astfel de cuptor profesional. Controlul e unul simplist fiind mecanic și din această cauză și bucătarii care-l vor folosi nu vor întâmpina dificultăți.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu