Candy FIDCP N615 L, păreri model de 65 litri

De la distanță pare a fi un cuptor Samsung, dar când ne apropiem ne dăm seama că e un Candy FIDCP N615 L. Este un cuptor din gama Idea care a fost lansată anul acesta, adică în 2022. Electrocasnicele din această gamă se remarcă prin raport excelent între preț, tehnologii și materiale.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un cuptor cu clasa A+ care corespunde unui consum de 0,98 kWh în ciclu standard și 0,68 kWh în ventilare. Pe eticheta energetică este specificat un volum de 70 litri în condițiile în care la unele magazine este scris 65 litri.

Avantaje și dezavantaje

Candy FIDCP N615 L este un cuptor care prezintă mai multe avantaje, printre acestea cele mai importante fiind următoarele:

  1. Este echipat cu autocurățare, lucru denumit Aquatica. Acest lucru presupune curățarea cu aburi. Se toarnă 300 ml apă distilată în cuptor, încălzim la 90 grade timp de 30 minute și apoi ștergem cu o lavetă umedă.
  2. Vine cu mai multe funcții de gătire și 7 programe. Printre funcții numărându-se grill, pizza și dezghețare.
  3. Se poate găti cu mai puțină grăsime prin intermediul programului Cook Light (probabil că o denumire corectă ar fi fost Cook Lite). Acesta presupune reducerea cantității de grăsime.
  4. Ușa e una cu două sticle (două straturi de sticlă termorezistentă) așa încât temperatura ușii să nu depășească 50 grade.
  5. Temperatura poate fi setată în intervalul 50-250 grade.

Din păcate, acest aparat nu are sondă și nici facilități smart. Prin facilități smart fac referire la faptul că nu poate fi controlat de pe un telefon mobil ori tabletă.

Modelul de față se va dovedi mai mult decât perfect pentru cineva interesat în aparatură incorporabilă de culoare neagră care să fie ușor de folosit și eficientă energetic. În plus, acest aparat este unul care vine cu multe funcții utile. Printre acestea trebuind să menționez faptul că are funcția pizza – o funcție care le va fi de folos multora.

Te-ar mai putea interesa