Candy FCS100N, cuptor incorporabil cu plită electrică

Sunt disponibile pachete promo cu cuptor și plită care că ajută să economisiți bani și reprezintă alternativa ideală la un aragaz mixt. Candy FCS100N e unul dintre acele cuptoare electrice ieftine și alături de el aveți o plită pe gaz foarte apreciată. Nu aveți ce să-i reproșați unei plite pentru că nu poate avea multe dotări. Pe de alte parte, dotările unui cuptor pot fi destul de multe și reies din numărul de funcții. Modele multifuncționale costă mult mai mult, iar cele patru funcții ale acestui aparat se văd din poza de jos. Designul e foarte simplu și e complet negru astfel că se potrivește perfect cu o plită neagră.

Panoul de control e unul mecanic și chiar nu e complicat de folosit cu toate acele pictograme și informații de pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dintre cele 4 funcții de încălzire ale cuptorului 3 sunt de încălzire: superioară, inferioară și static (combinat). Funcția suplimentară e cea de iluminare interioară pentru a viziona cât de bine e copt preparatul. Apreciez că noile cuptoare au un sistem de oprire automat pentru a nu consuma energie suplimentară.

E dotat cu un grill cu suprafață mare ca multe alte cuptoare, iar lipsa timerului nu e o problemă dacă folosiți un timer clasic cu alarmă (puteți folosi și cel al telefonului).

Păreri pro și contra

Ușa cuptorul are o sticlă termorezistentă la interior pentru a împiedica scurgerile de căldură și se poate curăța ușor pentru că nu sunt șuruburi de prindere. Are un aspect plăcut pe negru care e destul de clasic, iar de această dată îl puteți asorta cu o plită elegantă. Consumul de energie e foarte scăzut motiv pentru care nu aveți nevoie de o priză trifazată, nici nu se mai fac cuptoare cu consum atât de mare. Puteți încălzi oricât de mult doriți și coacere orice preparat, însă dacă sunteți ceva mai pretențioși, optați pentru un cuptor cu convecție aer fierbinte (se folosește de ventilator).

Candy FCS100N poate încălzi destul de bine chiar și dacă nu are foarte multe dotări. Oricum, e mult peste un cuptor pe gaz care poate chiar să ardă aparatul.

Te-ar mai putea interesa