Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy FCS 201 X, cuptor cu autocurățare hidrolitică

Cuptorul incorporabil Candy FCS 201 X are un preț excelent pentru ce oferă, dar să nu neglijăm aspectul său elegant. Doar din poza de prezentare se poate observa că butonul din stânga e cel care setează temperatura cuptorului și cu cel din dreapta alegeți modul de gătit. Poate că anumite caracteristici nu sunt atât de vizibile și față de multe alte modele, acesta se poate lăuda cu o funcție de autocurățare numită – hidrolitică. Chiar dacă aceasta e cea mai simplă funcție de curățare, ea nu e prezentă pe toate cuptoarele accesibile.

Designul e simplificat destul de mult pentru că e vorba de un cuptor simplu cu 4 funcții standard și observ că nu are temporizator, care putea fi util dacă repetați anumite rețete și știți timpul exact al acelui preparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta poate ține locul unui aragaz și cu o plită pe gaz veți ieși mai în câștig decât cu un aragaz mixt. Bineînțeles, îl comparăm cu unul de 60 cm pentru că e vorba de un cuptor mare cu capacitate de 71 litri. Ușa cuptorului e fumurie, astfel că panoul de control și mânerul cuptorului sunt mai bine evidențiate. Argintiul a devenit o culoare tot mai căutată în ultimii ani și a ajuns chiar și pe variante accesibile.

Păreri pro și contra

Cuptorul are un sistem cu închidere amortizat astfel că nu trebuie să închideți ușa cu atâta atenție și aceasta e destul de bine izolată. Acest model merită luat în considerare dacă aveți un buget restrâns pentru că are funcția de autocurățare menționată sus, consum mic de energie, o capacitate mare, finisaj argintiu și o fiabilitate ridicată.Panoul de control e unul simplu de tip mecanic și doar cuptoarele avansate cu foarte multe funcții au un control digital.

Candy FCS 201 X permite să poziționați tăvile și grătarele pe ce nivel doriți sau puteți pune două preparate în același timp. Alături de un astfel de cuptor, s-ar potrivi o plită argintie cu alimentare pe gaz. Acest tip de plită e cel mai ieftin și oferă un randament mai bun ca o plită electrică, chiar și prețul e unul mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu