Candy FCS 100 W, cuptor incorporabil cu 71 litri

Cuptorul incorporabil Candy FCS 100 W e destul de popular și nu e foarte scump ținând cont de modelele disponibile. Pentru acest preț foarte atractiv, cuptorul nu are multe funcții (trei) și nu poate fi un model multifuncțional. E de apreciat că are grill pentru preparatele din carne deoarece puterea de încălzire e ceva mai mare. Butonul din dreapta e pentru a selecta funcția dorită, iar cel din stânga e pentru a selecta temperatura necesară pentru a acel preparat sau cantitatea pusă.

Volumul interior al unui cuptor nu e foarte relevant pentru că spațiul oferit e cam același, că doar preparatul va fi pus în o tavă sau recipient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, controlul cuptorului e unul mecanic și e chiar ușor de folosit. Nu veți găsi un control electronic pe un aparat atât de ieftin dar nici nu cred că vreți o interfață prea complexă. În general, doar aparatele cu multe funcții au un așa control pentru că ar arăta ciudat atâtea pictograme pe panoul de control (ar fi ca la mașinile de spălat rufe).

Funcțiile sale sunt următoarele: iluminare interioară, grill cu suprafață mare, încălzire inferioară, static (arzătoarele sus și jos). Iluminarea nu cred că e funcție dar devine destul de utilă atunci când nu doriți să deschideți ușa cuptorului.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe alb și cu sticla puțin fumuriu pe ușă, iar panoul de control e destul de simplificat. Noile cuptoare au un consum mai redus de energie pentru că sunt ceva mai bine construite și unele funcții nu au un consum foarte mare. Accesoriile incluse sunt de apreciat pentru că sunt utile, iar la cuptoare mult mai scumpe pot fi chiar și 3 tipuri de tăvi. Mai bine cumpărați ulterior accesoriile necesare în funcție de ce vreți să gătiți.

Candy FCS 100 W merită ales dacă nu aveți un buget foarte mare și singurul minus al unui astfel de aparat ar fi lipsa timerului sau a cronometrului. Chiar și cu acel timer trebuie să verificați preparatul pentru a nu sta prea mult și orice dotare trebuie apreciată pentru că va deveni utilă cândva.

Te-ar mai putea interesa