Candy FCP605XL/E, pachet plită și cuptor

Pentru persoanele interesate de electrocasnice incorporabile, dar care nu vor să-și piardă prea mult timp cu alegerea lor recomand pachetul Candy FCP605XL/E format din plită și cuptor.
Acest scurt review dorește să vă familiarizeze cu produsele așa încât să faceți o achiziție în cunoștință de cauză.

Ar trebui să scriu că modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim niște aparate moderne de la un producător italian foarte apreciat.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu design minimal. Acest lucru fiind valabil în cazul plitei cât și cuptorului.

Păreri pro și contra

Modelul de plită din pachetul FCP605XL/E al Candy e unul încorporabil cu funcționare vitroceramică. Iar, cuptorul e unul cu capacitate de 60 litri.
Dacă nu știați, acest pachet vine din gama Timeless care se caracterizează prin design elegant și tehnologii inovatoare integrate.

  • Cuptorul e unul cu 8 programe, timer și ventilator
  • Curățarea cuptorului e una rapidă prin faptul că are sistem Aquactiva care presupune o curățare pe bază de vapori.
  • Plita e vitroceramică și oferă gătire mai rapidă cu 60 procente comparativ cu un model pe gaz.
  • Comandarea plitei se realizează prin touch
  • E o plită sigură echipată cu oprire automată

Dacă înregistrezi produsul pe site-ul producătorului atunci poți beneficia de 5 ani garanție. Dar, trebuie să știți că acest lucru e o promoție cu durată limitată.

Referitor la eficiența energetică a produsului trebuie să știți că are clasa A+ cu un consum de 0,89 kWh per ciclu.

Per ansamblu, acest pachet se adresează celora care vor produse de calitate, ușor de încorporat și care au integrate multe funcții utile.
Despre producătorul Candy nu cred că mai e nevoie să scriu că e unul italian de calitate și că aparține de Haier care are fabrică și în România.

Te-ar mai putea interesa