Candy FCP502X, cuptor clasa A pe inox

Candy FCP502X este un cuptor incorporabil de la producătorul italian Candy. Vine cu multiple facilități utile (mai multe detalii în rândurile ce urmează), iar consumul de curent nu e deloc mare, motiv pentru care are clasa A de eficiență energetică.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri din toate punctele de vedere. Estetic arată foarte bine, acest lucru putându-se vedea din imaginea de alături.


Beneficii

Cuptorul incorporabil Candy FCP502X este unul cu o capacitate mare de 65 litri, iar din această cauză eu zic că e perfect pentru acasă ori bucătăria unui local mic.
Controlul se realizează mecanic, în acest sens având 3 butoane rotative. Mai are funcții precum cea de grill și timer, pe lângă cele 4 existente. Grillul e unul cu convecție aer și cu suprafață mare.
Cele patru funcții sunt decongelare, static și ventilați și grillul menționat mai sus (în cele două moduri).
Coacerea diferitelor mâncăruri se va face uniform deoarece e dotat cu ventilator. Cuptoarele electrice sunt unele preferate în defavoarea celor pe gaz deoarece coacerea se realizează uniform, iar prezența ventilatorului e unul care ajută la acest lucru.
Culoarea sa e una argintie, deci neutră așa încât să se integreze perfect în orice bucătărie.

Dezavantaje

Nu are control digital, acest lucru ar fi fost mai modern și ar fi conferit aparatului un aspect minimalist.
Numărul de funcții e mai redus, dar de aici și prețul așa de mic.

Concluzii

Acest model se adresează celora care vor să facă trecerea de la aragaz la ceva mai performant și mai aspectiv. Nu veți regreta acest pas deoarece cuptoarele incorporabile au doar avantaje în comparație cu aragazul tradițional.
Fiabilitatea produsului e una ok, iar asta e așa deoarece vorbim despre o garanție standard de 2 ani care poate fi extinsă la 3 sau 4 ani. Nu orice producător oferă acest lucru care evident că e un avantaj major.
Dacă doriți să vi se ridice produsul vechi atunci există și această posibilitate, lucru care e descris aici.

Te-ar mai putea interesa