Candy EVOW4853D

Candy EVOW4853D e un aparat electrocasnic foarte bun deoarece e un aparat 2 în 1. E mașină de spălat și uscător ceea ce înseamnă că nu mai aveți griji referitoare la uscarea hainelor. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e mare dacă e să comparăm prețul acestui aparat cu cel al unei mașini de spălat, dar e un aparat la superlativ. Ce vreau să spun prin asta? Aparatul are o capacitate XXL de 8 kilograme, iar consumul de curent e unul mic corespunzător clasei A de eficiență energetică.

Poze

Candy EVOW4853D e unul dintre cele mai aspectuoase aparate electrocasnice de la Candy, iar acest lucru poate fi observat din imaginea alăturată. Dimensiunile sale sunt normale în ciuda faptului că are o capacitate mare de încărcare, și din această cauză nu vă va trebui un spațiu mare de depozitare.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Modelul de față e o mașină de spălat cu uscător care poate spăla 8 kilograme și usca undeva la 5. Nu consumă deloc mult curent, iar clasa A de eficiență energetică demonstrează acest lucru.
Vine cu un panou de comandă ușor de manevrat, iar ceva ce eu apreciez foarte mult e faptul că are și un program de 14 minute care reprezintă programul rapid. Cu acesta poți spăla un număr redus de haine într-un mod foarte eficient.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un incredibil raport între preț și calitate; brandul care realizează acest electrocasnic e unul cu tradiție, deci nu unul apărut peste noapte; st[ foarte bine la centrifugare și uscare; în cazul în care ai o familie mare atunci acest model ar fi pentru tine; vine cu un display LCD pe care ești informat cu privire la temperatură; este un aparat destul de silențios.
Contra: costă cam mult, însă dacă ne uităm bine la avantaje atunci vedem că e chiar un preț foarte mic.

Concluzie

Îmi plac foarte mult astfel de aparate deoarece te ajută să speli rapid și fără a avea două aparate distincte. Faptul că are un preț mai mare e partea a doua, dar dacă stăm bine să analizăm atunci vedem că defapt e un preț corect pentru ce primim de la Candy.
Din clipul de alături poți vedea mai multe informații cu privire la mașinile de spălat rufe Candy EVO.

Lasă un comentariu