≡ Meniu

Candy EVOW4853D

Candy EVOW4853D e un aparat electrocasnic foarte bun deoarece e un aparat 2 în 1. E mașină de spălat și uscător ceea ce înseamnă că nu mai aveți griji referitoare la uscarea hainelor. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e mare dacă e să comparăm prețul acestui aparat cu cel al unei mașini de spălat, dar e un aparat la superlativ. Ce vreau să spun prin asta? Aparatul are o capacitate XXL de 8 kilograme, iar consumul de curent e unul mic corespunzător clasei A de eficiență energetică.

Poze

Candy EVOW4853D e unul dintre cele mai aspectuoase aparate electrocasnice de la Candy, iar acest lucru poate fi observat din imaginea alăturată. Dimensiunile sale sunt normale în ciuda faptului că are o capacitate mare de încărcare, și din această cauză nu vă va trebui un spațiu mare de depozitare.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Modelul de față e o mașină de spălat cu uscător care poate spăla 8 kilograme și usca undeva la 5. Nu consumă deloc mult curent, iar clasa A de eficiență energetică demonstrează acest lucru.
Vine cu un panou de comandă ușor de manevrat, iar ceva ce eu apreciez foarte mult e faptul că are și un program de 14 minute care reprezintă programul rapid. Cu acesta poți spăla un număr redus de haine într-un mod foarte eficient.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un incredibil raport între preț și calitate; brandul care realizează acest electrocasnic e unul cu tradiție, deci nu unul apărut peste noapte; st[ foarte bine la centrifugare și uscare; în cazul în care ai o familie mare atunci acest model ar fi pentru tine; vine cu un display LCD pe care ești informat cu privire la temperatură; este un aparat destul de silențios.
Contra: costă cam mult, însă dacă ne uităm bine la avantaje atunci vedem că e chiar un preț foarte mic.

Concluzie

Îmi plac foarte mult astfel de aparate deoarece te ajută să speli rapid și fără a avea două aparate distincte. Faptul că are un preț mai mare e partea a doua, dar dacă stăm bine să analizăm atunci vedem că defapt e un preț corect pentru ce primim de la Candy.
Din clipul de alături poți vedea mai multe informații cu privire la mașinile de spălat rufe Candy EVO.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu