Candy EVOC781BT

Sunteți în căutarea unui uscător accesibil și nu prea aveți alternative, ei bine, uscătorul de rufe cu condensare Candy EVOC781BT e unul foarte ieftin și bun. Costă cam cât o mașină de spălat rufe cu capacitate de spălare mare și deci se potrivește perfect cu un model care poate spăla până la 8 kilograme de rufe. Dacă nu v-ați cumpărat o mașină de spălat, nu prea vă recomand pe cele cu uscător incorporat deoarece nu sunt la fel de performante sau eficiente ca și cele obișnuite (cum e acesta). Nu e cel mai bun de pe piață dar cu siguranță nu veți găsi altul în același buget. Acest model numit EVOC781BT are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Candy EVOC781BT are un design plăcut și nu prea sofisticat, adică nu are prea multe butoane. Uscarea rufelor se face prin condensare și spre deosebire de alte uscătoare acesta face față unei cantități mari de rufe umede – 8 kilograme. Dar puteți introduce și cantități mai mici (cu cât e mai mică cantitatea cu atât termină mai repede). Eficiența energetică nu e foarte grozavă – clasa B, dar e tipică pentru astfel de aparate.

Nu are multe programe, ci vine cu cele uzuale sau standard: rapid 40 minute, spălare lână, mix etc. În total sunt vreo 18 programe printre care am observat și două speciale (cămăși și relax). Programele pot fi selectate cu ajutorul butonului din dreaptă. În partea din mijloc se observă ecranul LCD care e generos și vă oferă informații referitoare la programul de spălare, adică etapa de spălare. Ca și la mașinile de spălat, e disponibilă funcție de programare întârziată. Cu acesta se poate programa pornirea ei astfel ca voi să puteți lua rufele din ea când doriți. Totul e ușor și comod. Nu ocupă mult spațiu iar dimensiunile sale sunt cele tipice – 60 cu 60 cm (adâncime și lățime).

Nu are multe caracteristici dar cu siguranță e eficientă dacă o raportăm la preț și nu veți regreta alegerea făcută.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibil, capacitate mare de uscare, funcție de amânare pornire și suficiente programe.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Candy EVOC781BT e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase și care poate fi un ajutor pentru cei care nu au timp să pună la uscat rufe. Deci o investiție pentru care timpul înseamnă bani sau care nu au balcon sau un spațiu pentru a le pune la uscat.

Lasă un comentariu