Candy CWC 200 EELW, vitrină de vinuri mare

Sunt destul de multe vitrine de vinuri de dimensiuni mici, însă pentru cei care consumă des vin au nevoie de o vitrină pe măsură. Candy CWC 200 EELW are o capacitate destul de mare și se vede din imaginea de prezentare. Are 12 rafturi plus unul înclinat în partea de jos și se poate observa cum trebuie organizat interior. Vinul roșu se pune sus, iar cel al în partea de jos deoarece există o mică diferență de temperatură.

Îmi place cum arată pe negru și veți vedea ușor conținutul aparatului chiar și cu ușa închisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Candy CWC 200 EELW

Clasa energetică nu este cea mai grozavă la acest tip de aparate frigorifice, însă consumul anual nu este chiar atât de mare – 213 kWh. Consumul nu este cel mai mic la acest tip de aparat, dar poate că nu-l veți folosi chiar tot anul și în stand-by este insesizabil. Seamănă mult cu vitrinele frigorifice, doar că arată mai bine și rafturile sunt concepute special pentru a pune sticle pe ele. Să nu uităm că și programele nu au temperaturi foarte joase (între 8 și 16 grade).

Păreri pro și contra

Panoul de control este complet electronic și puteți vedea cu ușurință temperatura setată. Puteți alege unul dintre cele patru programe presetate (vinuri roșii, albe, spumante și mixte), adică fiecare sortiment necesită o temperatură diferită. Aparatul acesta poate fi controlat prin intermediul aplicației Simply Fi de la acest brand care se instalează pe telefonul mobil și se folosește doar tehnologia Wi-Fi, care are o rază destul de mare în comparație cu bluetooth.

Candy CWC 200 EELW are un interior elegant și bine iluminat pentru că se folosește de tehnologia de iluminare LED. Îmi plac rafturile din lemn și arată bine alături de finisajul negru, ele fiind mai bine evidențiate. Dacă vi se pare cam scump, optați pentru o variantă cu capacitate mult mai mic și care nu este chiar atât de înalt. Sunt foarte puține vitrine ca aceasta și arată foarte bine indiferent unde vă decideți să o plasați.

Te-ar mai putea interesa